4 jel, hogy a szerelmed nem viszonozza az érzéseidet

Ha ezeket tapasztalod, az érzéseid viszonzatlanok maradtak.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.05.20.
Módosítva: 2024.05.20.
párkapcsolat viszonzatlan szerelem szerelem

Gyakran elmerengsz azon, vajon a kiszemelted úgy érez-e irántad, mint te őiránta? Időnként akadnak olyan jelek, amik segítenek ezt felismerni. Az Astrotalk cikkében nemrég azt a négy  jelet sorolta fel, amik arra utalnak, az érzéseid viszonzatlanok maradtak.

szív, törött szív, szerelem
Képünk illusztráció / Fotó: unsplash.com

1. A kezdeményezés hiánya

Ha azon kapod magad, hogy mindig te kezdeményezed a beszélgetéseket vagy készítesz terveket, az annak a jele lehet, hogy a szerelmed nem fektet bele annyit a kapcsolatba, mint te. Figyelj oda arra is, hogy a kiszemelted vajon örömmel tölti-e veled az idejét, vagy folyamatosan kifogásokat keres arra, hogy megússza a találkozást.

 

2. Minimális erőfeszítés a kommunikációban 

A kommunikáció kulcsfontosságú minden kapcsolatban, a szerelem korai szakaszában is. Ha a kiszemelted csak rövid, egyszavas válaszokat ad, vagy egy örökkévalóságig tart, amíg válaszol az üzeneteidre, az azt jelezheti, hogy nem áll szándékában mélyebb szinten elköteleződni melletted.

 

3. Korlátozott elérhetőség 

Ha valaki őszintén érdeklődik irántad, akkor igyekszik előnyben részesíteni a veled töltött időt. Ha a szerelmed mindig elfoglaltnak tűnik, vagy nem elérhető, amikor találkozni szeretnél, az annak a jele lehet, hogy nem kíván szorosabb kapcsolatot kialakítani veled.

 

4. A flörtölés vagy a fizikai kontaktus hiánya 

A flört és a fizikai kontaktus gyakran a romantikus érdeklődés irányjelzői. Ha a kiszemelteddel való interakciód szigorúan plátói marad, nincsenek játékos kötekedések vagy véletlenszerű érintések, az azt sugallhatja, hogy inkább a barátjának tekint, semmint potenciális romantikus partnernek.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás