Májusi horoszkóp: akadályba ütközhet a Mérleg szerelmi élete!

A Mérleg vagy a kedvese még nem zárta le a múltját. Így nehéz lesz továbblépni. A Kos bátran belevághat a családalapításba.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.03.
Módosítva: 2023.05.03.
horoszkóp életmód

Kos
III. 21.–IV. 20.
Májusban nem szabad új ismeretségeket kötnöd, mivel rövid életűek lesznek és kellemetlen emlékeket hagyhatnak maguk után. Ha kapcsolatban élsz, akkor eljön ebben a hónapban a meghittség érzése és a kölcsönös megértés időszaka. Május jó alkalom az életed újabb fordulópontjaihoz is: bátran lehet családot alapítani, gyermeket vállalni vagy új helyre költözni.

Bika
IV. 21.–V. 20.
Váratlan érzések kerítenek a hatalmukba, de minden bizonnyal viszonzatlanul maradnak. Annak érdekében, hogy ne tegyél felesleges erőfeszítést és kíméld az idegeidet, próbáld meg józanul felmérni a helyzetet. Ne fuss olyan után, aki nem érdeklődik irántad! Ha családos vagy, türelmesnek kell lenned. Tanulj meg engedni és kompromisszumot kötni a harmónia megőrzése érdekében.

Ikrek 
V. 21.–VI. 21.
Májusban gyakrabban mozdulj ki otthonról. Menj el találkozni a barátaiddal, ismerkedj online, vagy iratkozz be tanfolyamokra, hogy elhozza a sors a lelki társadat. Ebben a hónapban megnő az esélye, hogy beköszöntsön a Nagy Ő.  Ha kapcsolatban élsz, menj el randevúzni vagy nyaralni a pároddal. Tölts több időt a szeretteiddel, és újra kipattan az a bizonyos szikra. 

Rák 
VI. 22.–VII. 22.
Májusban neked kell megmutatnod az érzéseidet, ha valakit megszerettél. Számodra a csend most egyenlő lenne a kapcsolat elvesztésével. Ha újraindulnak a randevúk, egy teljesen más szintre léphet ez a szerelem. A családos Rák is romantikára vágyik, arra, hogy a partnerének beszélhessen az iránta érzett szerelméről. A meglepetések, bókok hihetetlenül összehoznak titeket!

Oroszlán
VII. 23.–VIII. 23.
Szenvedélyessé válsz májusban, szinte lerohannak a saját érzelmi viharaid. A szexuális energiád vonzza az ellenkező nemet, ezért légy okos és válogatós! Az Oroszlán mindig a kísérletezésre vágyik, kellenek neki a hódolók, az új tapasztalások, ám nem minden áron. A foglalt Oroszlán mesélje el a vágyait és próbáljon meg kompromisszumot találni a való élet és a fantázia világa között.

Szűz
VIII. 24.–IX. 23.
A hónap első felében kerüld a spontán ismeretségeket, randevúkat és a komoly döntéseket is. Hagyd ezeket a terveket május végére, most foglald el magad más, könnyedebb dolgokkal. A párkapcsolatban élő Szűznek gondolnia kell a jövőjére. Vigyázz a párodra: vedd körül szeretettel és odafigyeléssel! Minden családi esemény megerősíti a kapcsolatot és az érzéseket.  

Mérleg
IX. 24.–X. 23.
Egy kis próbatételt hoz a május, ugyanis ennek a szerelemnek a kiteljesedése akadályba ütközhet. Lehet, hogy te, vagy a kiszemelted még nem vetett véget egy régi kapcsolatának. Légy türelmes és próbálj meg tisztán belemenni egy új kapcsolatba. Visszatérhet valaki az életedbe, akit elfelejtettél vagy el akartál felejteni. Ne izgulj, alaposan gondold át a szavaidat és a tetteidet.

Skorpió
X. 24.–XI. 22.
A május meleg és szeretetteljes lesz a számodra. Érzed majd a családod és a lelki társad teljes támogatását. Itt az ideje, hogy vidéki randevúkat szervezzetek, együtt végezzetek el számotokra érdekes tanfolyamokat és sokat kiránduljatok. Ha egyedülálló vagy, a május egy izgalmas, ám rövid románccal ajándékoz meg. Élvezd az új érzéseket, de ne ess illúziókba.

Nyilas
XI. 23.–XII. 21. 
Május arra hív, hogy élvezd a szabadságot, a hirtelen, könnyed randevúkat. Figyelj önmagadra is! Valaki nem tud elfelejteni, és vissza akar kapni. A csillagok azt üzenik: gondold át, talán van értelme újrakezdeni. A családos Nyilast egy nehezebb időszak várja. Veszekedés, félreértés lehetséges, ideje mindent a helyére tenni, és visszaállítani a korábbi szenvedélyt.

Bak
XII. 22.–I. 20.
Kikapcsolódásra van szükséged, méghozzá menthetetlenül. Ideje megállni, és elindulni a szerelmi kalandok felé! Dobj el mindent, és indulj új érzelmek, érzések vagy a szerelem keresésére! A családos Bakot mostanában féltékenység gyötri és nem tud túllépni ezen az érzésen. A hónap végére azonban ez a kételkedés elmúlik, és a kapcsolat mindenki megelégedésére megerősödik.  

Vízöntő
I. 21.–II. 19.
Májusban mindent meg akarsz majd változtatni az életedben: szeretnél szerelmes leni, és akár egy másik országba is elköltöznél, ha úgy alakul. Nagy változások és új érzések várnak rád. Ez a kapcsolat hosszú és tartalmas lehet végre. Azonban ne rohanj fejjel a falnak, előbb nézd meg, ismerd meg alaposabban új ismerőseidet. A titkaidat egyelőre tartsd meg magadnak.

Halak
II. 20.–III. 20.
A családos Halak számára a május idillt és kölcsönös megértést hoz. Vegyetek részt többet hosszú, közös sétákon, beszéljetek meg ismeretlen helyekre randevúkat. Így újra közelebb kerülhettek egymáshoz. Az egyedülálló Halak jókedvet és szeretetet sugároz! Ha szeretné, sok érdekes ismerőse lehet, akik között megtalálhatja a közeljövőben a szerelmét is. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás