Rémálommá vált a család álomnyaralása, amikor az édesanya hátborzongató jelet vett észre kisgyermeke fotóján

Az anyukája végül egy fotón vette észre a borzasztó jeleket.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.05.13.
szemrák daganat kisbaba tünetek

A mindössze 2 éves George a családjával nyaralt 2023 májusában Tenerifén, amikor az anyukája, Victoria Walsh lefotózta a gyermekét. A fotón azonban utólag egy igencsak aggasztó dolgot vett észre. A kisfia egyik szemében ugyanis egy hatalmas fehér folt jelent meg, ami semmi jóval nem kecsegtetett. Azonnal tárcsázták is egy optikus barátjukat, aki azt tanácsolta, hogy minél gyorsabban rohanjanak kórházba George-dzsal. 

A Mirror számolt be a Walsh család rémálommá váló nyaralásáról. Mint írták, 10 nap helyett a 6. napon repülőjegyet vettek és hazautaztak az Egyesül Királyságba, hogy minél előbb kivizsgálják a gyermek szemét.

A kórházban három nappal az ultrahangvizsgálat után kiderült, hogy retinablastomája van George-nak (ideghártya-daganat). Sajnos már negyedik stádiumú volt a betegsége, ezért nem tudták az orvosok megmenteni a gyermek látását, de elkezdték a kemoterápiát, hogy megakadályozzák, hogy továbbterjedjen a betegség a szervezetében.

A kisfiú azóta is részt vesz a kezeléseken, és bár a látását elveszítette, az édesanyja, Victoria pozitívan áll gyermeke állapotához. A nő azonban magát okolja azért, hogy a fia elveszítette a szeme világát.

A régi fényképeket visszanézve, már három hónapos korától kezdve észre kellett volna vennem a csillogást a szemében. Ha tudtam volna, hogy mi ez, akkor megmenthettem volna a látását. Bűntudatom van, hamarabb is észrevehettem volna

– árulta el a nő, akinek végül az édesanyja mondta el, hogy minek lehet a jele ez a tünet, ugyanis volt egy ismerőse, akinek szintén megtámadta a rák a szemét.

Jelenleg is fájdalomcsillapítókat szed, de már hazajöhetett velünk. Erősnek kell lennem George-ért. Négyhetente egyszer rosszat álmodik, szerintem ez az érzéstelenítők hatása. A daganat méretét folyamatosan próbálják csökkenteni, a szemei azonban megmaradtak annak ellenére is, hogy nem lát velük. Viszont ha visszatér vagy megváltozik a daganata, akkor előfordulhat, hogy egy kockázatos műtét során el kell távolítani.

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás