Szentkirályi Alexandra: Tovább gyűrűzik Karácsonyék autókitiltási botránya





Le akarták tagadni a titkos tervet, de lebuktak.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.15.
Módosítva: 2024.05.15.
Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt Szentkirályi Alexandra Budapest autósok

Amióta főpolgármesternek választották Karácsony Gergelyt, szinte nem volt olyan év, hogy ne bosszantotta volna fel a fővárosban közlekedő autósokat. Hol kerékpársávokat festett, hol „gerikarókat” vert le, majd miután véget ért a felújítása, elvette az autósoktól a Lánchidat... Ráadásul titokban újabb terven dolgoztak Karácsonyék az autósok ellen, ám a dolog kipattant! Jöjjenek a részletek Szentkirályi Alexandrától, a Fidesz főpolgármester-jelöltjétől!

Le akarták tagadni, de kiderült – tovább gyűrűzik Karácsonyék autókitiltási botránya

„Karácsony közeli kollégája, Ámon Ada, aki a klímaügynökséget is vezeti, már korábban is arról beszélt, hogy megtiltaná a 10 évnél idősebb autók használatát a városban. Ezen dolgoztak titokban és közben le is akarták tagadni, de lebuktak. »Ezt a kérdést, ezt úgy fogjuk tudni majd csak kezelni, hogyha folyamatosan az autós közlekedésnek a terepét, területét szűkítjük, illetve drágítjuk«. Igen, jól hallottátok! Karácsonyék folyamatosan szűkíteni akarják az autósok mozgásterét és közben drágítani is akarják az autózást”

– figyelmeztet Szentkirályi Alexandra, a Fidesz főpolgármester-jelöltje. Majd így folytatja, emlékeztetve a fővárosban élőket Karácsony múltjára:
A főpolgármester sajnálta a pénz P+R parkolókra, de most elvenné az emberek pénzét. Felháborító! Ilyen döntést nem lehet a budapestiek feje felett meghozni!

szentkirályi alexandra
Fotó: Facebook

Szentkirályi Alexandra friss videóját a következő szavakkal zárja: „Változást Budapesten!”

@alexandra.szentkiralyi ❗️Hiába próbálja tagadni Karácsony, újabb bizonyíték van arra, hogy kitiltanák az autókat a városból. Folyamatosan drágítani és szűkíteni akarják az autósok területét. Erről is beszélt a Klímaügynökség vezetője, Ámon Ada, aki Karácsony barátja és tanácsadója. Ugyanaz a baloldali recept. ❌ Káoszt okoztak és az embereket sanyargatnák, de lebuktak. #budapest ♬ eredeti hang - Szentkirályi Alexandra

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás