„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

A szomszédok attól félnek, hogy a légpuskával lövöldöző férfi eltalálja a gyerekeiket, ezért elbarikádozták magukat. Szerintük, ha nem oldódik meg a probléma, akkor akár megsérülhet valaki.Megosztás
Szerző: M. N.
Létrehozva: 2024.05.04.
légpuska lövöldözés üllő barikád

Szórakozásból lövöldözik szomszédai felé egy férfi Üllőn – tudta meg a Metropol. A Szövetkezet utcában több helybéli család is elbarikádozta a saját birtokát, mert félnek, hogy meglövi őket az 50 év körüli szomszédjuk. Gábornak és családjának már kétszer is meggyűlt a férfival a baja. Lapunknak a családapa mesélte el a történteket.

Légpuskás rém tartja rettegésben Üllőt  Fotó(Illusztráció) Pexels

Másfél éve kezdődött ez a történet 

– kezdte lapunknak Gábor.  "Először azt vettük észre, hogy kilőtték a kocsink fényszóróját, amiben benne is maradt a lövedék. Akkor kihívtam a rendőrséget, akik igazoltattak engem és közölték, hogy nem értik, hogy miért van rájuk szükségünk, nem tudnak semmit sem tenni. Becsöngettek a szomszédhoz, ahhoz az 50 év körüli férfihez, akit megjelöltünk, mert tudjuk, hogy az utcában csak neki van légpuskája… Nem nyitott ajtót, a rendőrök meg elmentek."

- fejtette ki a rémült apuka, aki azt is elmondta, hogy ezek után úgy döntöttek, hogy kerítésük azon részét, ami a szomszéd felé néz bedeszkázzák, ugyanis féltik a gyerekeiket.

Nekünk három kisgyermekünk van

 – folytatta. "Éppen ezért úgy döntöttem, hogy bedeszkázom a kaput, mert félek, hogy meglövi a gyerekeket vagy minket. Ez már nem játék! A szemüket is kilőheti. Aztán a szomszéd is elbarikádozta magát pont ezért, úgyhogy nem tudom hova fajul ez a dolog…" - tudatta Gábor.

Azonban úgy látszik, hogy az sem volt elég, hogy elbarikádozták magukat, ugyanis ezúttal sérülés is történt.

"Meglőtte a macskánkat! Kint szokott ülni szegény állat a kerítés párkányán és a hátsó lábát eltalálta légpuskával. Elsőnek nem tudtam, hogy mi történt, csak láttam, hogy sántítva jön hozzám. Azt gondoltam, hogy esetleg egy kutya megkapta. Bevittem az állatorvoshoz, aki elmondta, hogy légpuskával találták el. Szerencsére a lövedék nem maradt benne, de ez már nekünk túl sok! Tenni kell valamit, mert ennek nagyon csúnya vége lesz! Remélem eljut hozzá az üzenet, szeretnénk, ha befejezné a lövöldözést, mielőtt megsérülnek a gyerekek!"- zárta.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás