„Még mindig fáj a hiánya” – szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei





Szomorú 17. évforduló ez a szülők számára.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.05.03.
Módosítva: 2024.05.03.
Gyermekrablás szívszorító üzenet vallomás Madeleine McCann

Még mindig nem tudni, hogy pontosan mi történt a kis Madeleine McCann-nel. A kislány 2007. május 3-án tűnt el, amikor a családjával és kistestvérével Portugáliában nyaralt. A szülők vacsorázni mentek, és mire hazaértek, a kis Maddie sehol sem volt.

Madeleine McCann, Maddie McCann szülei, Kate és Gerry McCann, AFP, AFP PHOTO DDP/CLEMENS BILAN  GERMANY OUT (Photo by CLEMENS BILAN / DDP / ddp images via AFP)
A szülők megható vallomást tettek lányuk eltűnésének 17. évfordulóján Fotó: ddp images via AFP

A szomorú évforduló kapcsán a gyermek szülei, Kate és Gerry McCann egy megható posztot tettek közzé a közösségi médiában, amelyben elmondták, hogy lányuk hiánya még mindig fáj.

17 éve, hogy Madeleine-t elvették tőlünk. Nehéz kimondani ezt a számot anélkül, hogy hitetlenkedve ráznánk a fejünket. Bár sok szempontból szerencsések vagyunk, és most viszonylag normális és élvezetes életet élhetünk, ugyanakkor ez a bizonytalanság még mindig nagyon nyugtalanító. A hiánya még mindig fáj

– áll a szülők bejegyzésében, amelyben hozzáteszik, hogy az emberek támogatása tartja bennük a lelket, és ennek köszönhető az is, hogy nem adták fel, és bíznak abban, hogy egyszer és mindenkorra megnyugtató választ kapnak a történtekre.

2024 áprilisában Maddie 20 éves lett volna – emlékeztet cikkében a The Sun.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás