Kritikus állapotban vitték kórházba a 24 éves motorost: összefogtak a helyiek Balázsért

Bocs Balázs március 3-án délután szenvedett motorbalesetet, amelynek következtében koponyasérülése, többszörös gerinctörése lett, a jobb karja és lába is eltört, valamint súlyos belső vérzése volt. A 24 éves dégi fiatalért összefogtak a helyiek.



Megosztás
Szerző: K. D. R.
Létrehozva: 2024.05.13.
Dég összefogás Bocs Balázs motorbaleset kórház

Március elején egy Fejér vármegyei fiatal súlyos motorbalesetet szenvedett. A dégi, 24 éves Bocs Balázs a balesetben súlyos koponyasérülést szenvedett, többszörös gerinctöréssel, belső vérzéssel, kéz- és lábtöréssel, kritikus állapotban szállították kórházba. A falu azonnal a család mellé állt a bajban, összefogtak Balázsért, hogy anyagilag segítsenek a Bocs családnak a felépüléshez szükséges kiadásokban – írja a Fejér Vármegyei Hírportál.

Balázs az idei évet is szerette volna versenyzéssel tölteni, de az élet közbeszólt Fotó: Feol/A család

Balázs élete a motorozás, a versenyzés és a szerelés

A 24 éves életvidám motoros jelenleg is kórházban van, két hétig kritikus állapotban volt és több műtéten is átesett már. Hosszú felépülés vár Balázsra, ebben próbálnak segíteni a helyiek a családnak.

Már csak akkor értesültünk arról, hogy mi történt, amikor a rohammentő vitte a kórházba. Nem gondoltuk, hogy ekkora a baj egészen addig, amíg oda nem értünk a kórházba. A barátaival együtt imádkoztunk érte. Egy hónapig biztosan feküdnie kell még, a rehabilitációja pedig ezután kezdődhet meg. Nagyon messze van még a gyógyulása. Szinte biztos, hogy a lakáson belül szükség lesz majd az akadálymentesítésre

 – nyilatkozta a Feol.hu-nak a motoros testvére, Mészárosné Bocs Bianka, aki azt is hozzátette, hogy a baleset körülményeiről még jelenleg is folyik a vizsgálat.

Bocs Balázs élete a motorozás és a versenyzés körül forgott, az idei évet is szerette volna végig versenyezni, nagy tervei voltak. 

Összefogott Dég települése a motorbalesetet szenvedett Balázsért Fotó: Feol/A család

„Érted vagyunk itt, Balázs!”

A baleset után Dég községe összefogott a 24 éves motorosért. Úgy döntöttek, egy jótékonysági videódiszkóval segítenek gyűjteni Bocs Balázs és családja számára május 11-én. A helyszínt a helyi általános iskola biztosította, ám annyi ember jelezte részvételi szándékát, hogy a színházterem helyett a szabadtéri színpad előtt csaptak bulit Balázsért a helyiek. A szervezők szerint több mint 300-an jöttek el, a fejenkénti 2000 forintos belépői díjakból összegyűlt összeget pedig teljes egészében a Bocs család kapja.

„Még a hatása alatt vagyunk a történteknek. Ennyi pozitív energiát egy helyen... libabőr volt jó pár pillanat. Az emberek egy része úgy érezte fesztiválon van, másokat, idősebbeket a régi videódiszkók hangulata fogta el. Bazsi, meríts erőt ebből a sok-sok szeretetből és gyógyulj meg mihamarabb! Köszönjük mindenkinek” – nyilatkozta a Metropolnak Szaller Károly, a rendezvény egyik főszervezője. 

Balázs testvére, Bianka a Feol.hu-nak elmondta, a család hálás azért, hogy az emberek segítenek nekik ebben a nehéz helyzetben.

Eddig is nehézségekkel küzdöttünk, édesapánk betegsége miatt. Minden segítség és támogatás elengedhetetlen Balázs felépüléséhez. Köszönjük ezt az önzetlen segítséget, ezt a nagyszerű összefogást azért, hogy mihamarabb felépülhessen a testvérem

– zárta gondolatait Mészárosné Bocs Bianka a Fejér Vármegyei Hírportálnak adott interjúban. Aki szeretné anyagilag támogatni a családot ebben a nehéz időszakban az Balázs édesanyjának számlaszámán keresztül megteheti, mely a Feol.hu cikkében megtalálható.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás