Azt hitte egy fiatal lány, hogy másnapos: kiderült, sokkal rosszabbról van szó

A 18 éves nő még mindig nem fogta fel teljesen a dolgokat.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.05.03.
betegség tumor daganat alkohol másnaposság

Egy tini eleinte arra gyanakodott, hogy másnapos, ám a nyaralása után közölték vele, hogy már csak 12 hónapja van hátra, miután az orvosok agydaganatot találtak nála.

Az orvosok közölték a fiatal lánnyal, hogy gyógyíthatatlan beteg Fotó: Pexels/Karolina Grabowska (Képünk illusztráció)

Az angliai Bostonban élő Ella Pick a barátnőivel ment tavaly nyáron egy görögországi álomnyaralásra, ahol a 18 éves lány azt hitte, hogy csak másnapos, amikor nem tudott lépést tartani barátnőivel az ivásban. Ám hazaérkezése után erős migrénes fájdalmak törtek rá, majd később a szeme is befordult, ekkor a szemésze azonnal kórházba küldte.

Az orvosok ott közölték vele a szörnyű hírt: az MRI és CT-vizsgálatok megállapították, hogy egy gyógyíthatatlan és operálhatatlan daganat van az agyában, majd hozzátették, hogy nagyjából 12 hónapja van hátra.

Még most sem fogtam fel teljesen

- mondta a most már 19 éves lány, aki megjegyezte, hogy a diagnózis után visszament dolgozni, hogy a megszokott medrében folyjon az élete, családjával pedig több nyaraláson is voltak, hogy a lehető legjobban kihasználják az időt, ami még hátra van az életéből.

Ella Pick elárulta, hogy az orvosok nem tudták pontosan megmondani, hogy mennyi ideje van még hátra, mert ahhoz biopsziát kellett volna végezni, de annak túl nagy veszélye volt, akár le is bénulhatott volna. Közben készen áll minden kezelése, ami akár csak egy kis esélyt is adhat arra, hogy lelassítja a tumor növekedését, és igyekszik a lehető legpozitívabb maradni - írja a The Sun.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás