Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra





Alig pár óra alatt a szükséges 5 ezernél jóval több aláírást gyűjtött össze Szentkirályi Alexandra a főpolgármester-jelöltségéhez. Szentkirályi az első a jelöltek közül, aki megkapta a fővárosiak bizalmát.



Megosztás
Szerző: E. ZS.
Létrehozva: 2024.04.20.
Módosítva: 2024.04.20.
főpolgármester Tarlós István választás kampány Szentkirályi Alexandra

Megkezdődött a jelöltek aláírásgyűjtése a június 9-i önkormányzati választásra. Rekordgyorsasággal gyűltek az aláírások, alig pár óra alatt a szükségesnél jóval több mint 5 ezer budapesti biztosította támogatásáról Szentkirályi Alexandrát. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint "Karácsony Gergely csődpolgármester elfelejtette, hogy egy város vezetése a cselekvésről szól, nem pedig az üres ígéretekről". Mostantól élesben is elindult a visszaszámlálás június 9-ig, az önkormányzati választások napjáig, a kampány, az aláírásgyűjtés és a standolás is folytatódik... 

Szentkirályi: "2019 óta újra Gyurcsány-korszak van a fővárosban, ennek kell véget vetni, hogy Budapest újra fejlődhessen" Fotó: Metropol

"A kassza üres, a város koszos, a budapestiek nagy része dugóban rostokol, vagy épp a megállókban, mert busz ugyan jön, de ritkábban. Az utakon kátyúkon bukdácsolunk át, vagy veszélyes kerékpársávokon tekerünk. A gondozott zöld parkok helyett, gazos méhlegelőkön sétálhatunk, az utcák pedig közben olyan szemetesek és piszkosak, mintha állandóan lomtalanítás lenne, amit végül soha senki nem takarít el"–összegezte Szentkirályi Alexandra a budapesti valóságot, azaz Karácsony "munkásságának" eredményét. 

A Tarlós István korábbi főpolgármester által is támogatott Szentkirályi kampányában végiglátogatja a kerületeket, felhívva a figyelmet ezzel arra is, hogy a "csődpolgármester" ezt 4,5 év alatt nem tette meg

"Karácsony Gergely idején lényegében semmi sem történt Budapesten, a város mégis a csőd szélén áll".

A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje szerint "a főváros kitakarítása a Városháza kitakarításával kezdődik".

"Itt az idő kikapcsolni a Gyurcsány-showt Budapesten" - fogalmazott a kormánypárti politikus, hozzátéve, Tarlós idején már megmutatták, hogy milyen ez a város, ha jobboldali kezekben van és most ismét itt a lehetőség, hogy újra a kezükbe vegyék Budapest sorsát. Fotó: Facebook

Elindult a Kamuméter, 7 pontos terv

A Fidesz főpolgármester-jelöltje videosorozatban jár utána annak, 5 év alatt mi valósult meg Karácsony Gergely nagyszabású ígéreteiből. 

Emellett egy hétpontos tervet is ismertetett, ebben Szentkirályi Alexandra arra tett ígéretet: kiszabadítják a fővárost "Gyurcsány fogságából", véget vetnek a városházi korrupciónak, felszámolják a pazarló budapesti bürokráciát, megszüntetik a közlekedési káoszt, tisztaságot és rendet teremtenek a városban, otthonossá és élhetővé teszik Budapestet és újra naggyá teszik a nemzet fővárosát. Létrehozzák a Fővárosi Költségvetési Tanácsot, ami ellenőrizni fogja a város pénzügyi stabilitását, valamint ingyenes köztéri wifi-hálózatot valósítanak meg.

Tarlós István: Alexandra a legjobb választás!

 Tarlós István, Budapest volt vezetője interjút adott lapunknak, amelyben elmondta: a főpolgármesterség "tízpróbás foglalkozás", mert szinte mindenhez kell érteni – és erre véleménye szerint– a legalkalmasabb egyértelműen Szentkirályi Alexandra.

Szentkirályi tapasztalt városvezető

Kilencévnyi tapasztalata van a városház irányításában. Olyan nagy projektekben vett részt, mint a 3-as metró felújítása, a Széll Kálmán tér és a II. János Pál pápa tér rendezése, de a városligeti műjégpálya és a gyönyörűen felújított Várkert Bazár újjáépítése is hozzá tartozott. Tarlós Istvánnal közösen menekítették ki a fővárost a csődhelyzetből, amit Demszky hagyott rájuk. Több mint 200 milliárdos tartalékkal adták át Budapestet Karácsonynak, aki elherdálta ezt a pénzt.

Amit biztosan nem tudtál Szentkirályi Alexandráról

Szentkirályi Alexandra már nagyon komoly politikai tapasztalatokkal rendelkezik. Volt főpolgármester-helyettes, kormányszóvivő, ráadásul komoly lobbierővel is rendelkezik a kormány felé. Ha ő nyer, véget érhet az áldatlan háborúskodás, amit a főváros folytat Gyurcsány parancsára a kormány ellen, akadályozva ezzel a fejlesztéseket.

 





 





Ezeket olvastad már?
"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

"Küszködtünk a megélhetésért, most meg százmilliókat nyertünk a lottón"

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

„Még mindig fáj a hiánya” - szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei

„Még mindig fáj a hiánya” - szívszorító vallomást tettek Madeleine McCann szülei

Nincs megállás: Orbán Viktor villámlátogatást tett a világhírű Jándon

Nincs megállás: Orbán Viktor villámlátogatást tett a világhírű Jándon

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás