Bemutatjuk a Magyar Péter mögött álló vállalkozót, megnyílt a föld Kispesten...





Magyar Péter barátja, Barlay Kristóf egy igazi aranyifjú életét éli, váratlanul beszakadt a föld Kispesten, a hajléktalan Zoltán otthont kapott. Összegyűjtöttük a hét legolvasottabb cikkeit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.03.24.
Karácsony Gergely Magyar Péter hajléktalan

Közösségi médiás bejegyzései alapján Magyar Péter barátja, Barlay Kristóf egy igazi aranyifjú életét éli, síeléssel, vitorlázással, drága külföldi luxusutakkal. A magát az Instagramon „életművész” névvel illető Barlay időnként Dallasban vezet egy elegáns Mercedest, máskor Baszkföldön pózol egy szörfdeszkával, januárban a horvát tengerparti fotóit teszi közszemlére, december végén szivarozik, novemberben zalai golfozását teszi közzé egy videón.

Barlay Kristóf és Magyar Péter Fotó: Barlay Kristóf Facebook-oldala

Váratlan földbeszakadás okozott meglepetést a kispestieknek: a Batthyány utca 16. szám alatti parkolóban egy több mint 1 méter mély lyuk keletkezett. A lakók beszámolója alapján az útfelület egy csíkban omlott be, ami arra utal, hogy az aszfalt alatti üreg jóval nagyobb lehet, mint amekkorát a felszíni beszakadás mutat. 

1-1,5 m mély lett a lyuk Fotó: Bánkúti Sándor

Paroczai Zoltán mindenét elveszítette: családját, munkáját, majd legvégül az otthonát. A férfit számtalan emlék köti Csepelhez, ugyanis 50 évet élt le abban a tömbházban, amit novemberben el kellett hagynia. A csepeli hegesztő életében egy biztos pont maradt, hűséges kutyája, Buster, akitől soha nem válna meg. Zoltán és Buster több mint 4 hónapot töltött az utcán, ám jótevőiknek hála Csömörön kezdtek új életet.

Paroczai Zoltán Fotó: Bánkúti Sándor

Ijesztő látványra lettek figyelmesek a helyiek egy pilisborosjenői óvodánál március 20-án, szerda délután. Az ovi előtt ugyanis több mentőautót vettek észre, míg az intézmény előtt több ember ácsorgott. Úgy tudjuk, hogy néhány gyerek egy ismeretlen eredetű bogyót fogyasztott el, ezután értesítették a mentőket. 

Mentőket hívtak az óvodához  Fotó: OMSZ (illusztráció)

Csőd és káosz: ezenkívül gyakorlatilag semmi nem juthat eszünkbe Karácsony Gergely elmúlt 5 évének „eredményeiről”. Karácsony Gergely rengeteg szlogent gyártott, de az ígéreteiből csak néhány olyat váltott be, amelyek semmitmondóak, valódi munkát nem igényelnek. Miközben a budapestiek pénze kifolyt a kezei közül: csődközelbe kormányozta a koszossá, rendezetlenné és kaotikussá vált várost, ami ígéretei szerint, „átlátható, zöld és szolidáris lesz” – aminek nyomát sem látni. Csak a sok tízmilliós prémiumoknak, amiket titokban kiszórt a haveroknak – volt, akinek a fegyelmije után adott közel tízmilliós összeget...

KARÁCSONY Gergely
Karácsony Gergely Fotó: Illyés Tibor




 





Ezeket olvastad már?
Rajtol a Belvárosi Kutyafesztivál: nem hiszed el, ki lesz a sztárvendég – Fotók

Rajtol a Belvárosi Kutyafesztivál: nem hiszed el, ki lesz a sztárvendég – Fotók

A kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás