Rettenetes hírt kaptak a magyar autósok, hatalmas drágulás következik





Ismét jelentősen drágul az üzemanyag, már csak szerdáig van idő.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.29.
Módosítva: 2024.01.29.
üzemanyag gázolaj benzin

Az utóbbi hetekben jelentősen megemelkedett a benzin, illetve a gázolaj literenkénti átlagára a hazai töltőállomásokon, az autósok már szinte alig bírják tartani a tempót a drágulással. Sajnos ismét egy rossz hír érkezett ezzel kapcsolatban, ugyanis a Holtankoljak.hu információi szerint még nem ért véget az áremelkedés.

Illusztráció / Fotó: Török János / Délmagyarország

Kiderült, hogy január 31-től bruttó 7 forintos drágulásra kell számítaniuk a magyar autósoknak, ráadásul a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára is ennyivel emelkedik – ez a portál szerint a forint gyengülése, illetve az emelkedő olajárak miatt van.

Szerdától állítólag átlagosan 597 Ft-ba fog kerülni 1 liter 95-ös benzin a töltőállomásokon, a gázolajért pedig 632 Ft-ot fognak elkérni – vagyis ismét mélyebben kell a zsebükbe nyúlniuk az autósoknak.

Az még egyelőre nem derült ki, hogy utána hogyan fog alakulni az üzemanyag ára, de az utóbbi hetekben tapasztalható változások alapján ismét drágulásra számíthatunk, vagyis úgy tűnik, hogy mindenki jobban teszi, ha még szerdáig elmegy tankolni.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás