Meghalt egy férfi a magyar síparadicsomban – megindító részletek





Fontos dolgokat tisztázott az elhunyt férfi lánya.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.01.16.
gyász eplényi síaréna halál

Megindító látvány: mécses, fehér rózsák és gyászszalag az eplényi sípályán – meghalt egy 63 éves férfi a hazai és külföldi síelők egyik paradicsomának számító Síaréna Vibe Parkban. A haláleset még vasárnap történt, a Síaréna Vibe Park kedden emlékezett meg Facebook-oldalán az elhunytról.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Fotó: Pixabay.com

A 64 éves férfi a síliften lett rosszul, újraélesztését az aréna egészségügyi személyzete azonnal megkezdte, és a kiérkező mentők is folytatták, de már nem tudtak segíteni rajta. – írja a Veszprém Vármegyei Hírportál.

Édesapám természetes halált halt 64. életévében, a lehető legszebb körülmények között, a havas tájat nézve a sífelvonón. A bakonyi tájat kisgyerekkorától nagyon szerette, így ezt a helyszínt választotta végső útjához. Az egész család nevében köszönöm az eplényi Síaréna dolgozóinak és a síelőknek a segítségüket, támogatásukat és együttérzésüket!

– írta az elhunyt lánya. 

A bejegyzéshez több szemtanú is hozzászólt, hasonlóan szép gondolatokkal fejezve ki részvétüket. 

Nagyon felkavarta a lelkünket. A férjemmel mi is ebben az életkorban vagyunk. Imádkoztunk édesapád lelki üdvéért. Megnyugtatóak voltak azok a szép gondolatok, amelyeket fentebb olvastunk. Szerette Őt a Jóisten, hogy ilyen szép halált adott Neki

– írta egy hozzászóló.

„Volt síedzőként mondhatom, hogy ennél szebben nem lehet elmenni. A családnak sok erőt a veszteség feldolgozásához!”
– jegyezte meg egy másik kommentelő.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás