Fél órán keresztül halott volt, üzenettel tért vissza a túlvilágról a szerencsés nő

Többször kellett újraéleszteni, mire sikerült visszahozni az életbe.Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.12.25.
Újraélesztés halálközeli élmény mennyország

A brit Tina Hines azelőtt sosem betegeskedett, de 2018-ban minden előjel nélkül egyszer csak megállt a szíve. Az volt a szerencséje, hogy mellette volt a férje, Brian, aki azonnal megkezdte az újraélesztését. Amikor a mentők kiértek, ők folytatták az ellátást: négyszer hozták vissza az életbe, mielőtt defibrillátorra helyezték.

Illusztráció / Fotó: Pixabay

Az orvosi feljegyzések szerint a nő közel fél óráig, egészen pontosan 27 percig volt a klinikai halál állapotában. Az ilyen majdnem végzetes szívrohamok után a legtöbb beteg eléggé zavartan ébred fel. Tina azonban amint magához tért, azonnal papírt és tollat kért, a cetlire pedig annyit írt, hogy "valóságos". Amikor faggatni kezdték, mit értett ezalatt, ő egyszerűen az égre mutatott a mennyországra utalva.

Meg akartam osztani mindenkivel, hogy láttam Jézust, találkoztam vele szemtől szemben. Hihetetlen nyugalmat éreztem. Ott állt tárt karokkal, és várt. Soha nem éreztem még ennyire gondtalannak és boldognak magam

– fejtette ki Tina, aki miután felépült, annak szentelte életét, hogy a lehető legtöbb embernek elmesélje halálközeli élményét, amely az egész életét megváltoztatta, most például éppen a félmaratonra készül. 

A Unilad ugyanakkor arra is rámutat, hogy az ilyen élénk látomásoknak tudományos oka van: amikor valaki haldoklik, az agyban felgyorsul az aktivitás, ami a kutatók szerint magasabb tudatszintet válthat ki. Ezzel magyarázzák, hogy a halál kapujában az embereknek miért vannak testen kívüli élményeik, miért hiszik azt, hogy rég elment barátokkal és családtagokkal találkoznak, vagy akár magával Jézus Krisztussal.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás