Földöntúli élményről számolt be egy nő: ez vár a halál után?

A professzornőt klinikailag halottnak nyilvánították. Úgy érezte, ezek alatt a percek alatt öt évet töltött a mennyországban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.11.
Földöntúli élmény klinikai halál mennyország

Dr. Lynda Cramer 14 percig volt a klinikai halál állapotában, mégis úgy érzi, öt évet töltött a mennyországban. A metafizikából doktorált professzornő azt mondta, hogy miközben a mentők rohantak megmenteni őt, úgy érezte, mintha egy másik világba került volna.

Újraélesztése után képes volt felidézni, hogy milyen volt a másvilág. Az amerikai nő elmondása szerint egy napon felkelt, hogy kimenjen a fürdőszobába, de a következő dolog, amit érzékelt már az volt, hogy „a nappaliban lebeg”. A volt férje odarohant hozzá, majd két mentős is a segítségére sietett – írja a The Sun. „Nem volt fizikai időm, a nappaliban lebegtem.” Állítása szerint meg tudta figyelni a lakásba érkező embereket, de a teste felett, magasról szemlélve. 

A professzor tudta, hogy nem lélegzik, de nem emlékszik arra, hogy azon aggódott volna, mi lesz mindazzal, amit maga mögött hagy. Amíg a klinikai halál állapotában volt kék gömböket is látott beáramlani otthonába, melyek mintegy zümmögtek körülötte. A gömbökben „tiszta energia” volt – tette hozzá. 

Egy másik élményről is beszámolt, akkor egy virágos mezőn állt. „A Mount Everestnél 30 000-szer nagyobb hegyláncot figyeltem meg” – mondta, hozzátéve, hogy olyan hatalmas felhőkarcolókat is látott, melyekhez képest Dubaj épületei miniatűr kunyhók. Interakcióba lépett az emberekkel, de a legkülönlegesebb mégis talán az, hogy képes volt bármivé átváltozni. „Ha kacsává akarnék válni, kacsává tudnék válni” – jellemezte a másvilági környezetet. 

Gyakran számolnak be halálközeli élményről a klinikai halálból visszatért betegek. Ezek az élmények személyenként eltérők lehetnek, és a szakértők szerint a páciensek ilyenkor nem éreznek fájdalmat. Vannak, akik azt tapasztalják, hogy elhagyják a testüket, míg mások azt tapasztalják, hogy az elméjük a szokásosnál tisztábban és gyorsabban működik.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás