Íme a trükk, meglepő módon lehet ingyen internethez jutni!





Egy házaspár igazán különleges kiskaput talált... Kicsit azért szégyellik magukat a döntés miatt.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.11.
Módosítva: 2024.01.11.
gyermek névadás ingyenes internet-hozzáférés WiFi

A 30 és 35 éves házaspár, aki névtelenséget kért, úgy döntött, hogy az internetszolgáltatóról nevezi el a kisbabáját, amiért cserébe a gyermek 18 éves koráig ingyen adja a WIFI-t a szolgáltató.

A szülők olyan nevet adtak, amelyből kiolvasható a „Twifi” szó, azaz egy svájci internetszolgáltató cég neve írja a Mirror. A szülők ezt a cég felhívására tették, melynek ajánlata szerint egy képet kellett feltölteni a kicsi anyakönyvi kivonatáról, amellyel bizonyítani tudják a névadást. 

A szabályok szerint ha fiú születik, a Twifius, ha lány, a Twifia nevet kell kapnia a kicsinek, az említett szülőknek pedig kislányuk lett, aki második keresztnévként viseli a meghatározott nevet. Amíg a lány nagykorú nem lesz, addig a szülők ingyen kapják a WIFI-t, bár bevallották, hogy kicsit szégyellik magukat a döntés miatt. Hozzátették, az így megspórolt pénzt a lányuk megtakarítási számlájára teszik, remélve, hogy abból majd leteszi a jogosítványt és talán egy autót is tud majd venni belőle.

Számomra a Twifia név ebben a szövegkörnyezetben a kapcsolatot is jelenti, az örökkévaló köteléket

– nyilatkozta az anyuka, aki szerint vannak ennél sokkal rosszabb nevek is, ám minél többet mondogatják a Twifiát, úgy érzik, annál jobban hangzik.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás