Heti top 5: Megjósolta a jövőnket a főboszorkány, érkezik a nyugdíjemelés





A Metropol olvasóit az új év első hetében Szegedi Erika Európa és Magyarország főboszorkányának a jóslatai foglalkoztatták a legjobban, de sokan kattintottak a nyugdíjemelésről szóló cikkünkre is, valamint belopta magát a szívekbe a 76 éves korcsolyázó pár, Patai Mara és Gombos László.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.07.
Módosítva: 2024.01.07.
változás főboszorkány Metropol nyugdíj

Szegedi Erikát Európa és Magyarország főboszorkányát kérdezte meg a Metropol, hogy az új év első napjaiban milyen veszélyek fenyegetik az egészségünket. Ide kattintva elolvashatod Erika jóslatait.

Szegedi Erika jósolt nekünk Fotó: Faludi Koppány

Kiválóan indul a 2024-es év a magyar nyugdíjasok számára. Januárban már a hat százalékkal emelt nyugdíjat kapják az idősek, ami átlagosan plusz 13 ezer forintot jelent az öregségi ellátásban részesülőknek.  Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára és miniszterhelyettes egy korábbi Facebook-videójában arról beszélt, hogy január 12-én kezdik utalni a bankszámlákra, a postás pedig a megszokott napokon viszi ki a nyugdíjakat. Ide kattintva további részleteket olvashatsz.

Emelkedik a nyugdíj Fotó: Pixabay

Karácsony előtt kicsit ránk ijesztett a tél a többcentis havazással, ám a karácsony már inkább a tavasz jegyében telt és az elmúlt napok sem voltak igazán téliesek. A koponyeg.hu számításai szerint január 5-től hatalmas zuhanásba kezd a hőmérséklet. Ide kattintva további részleteket olvashatsz.

Január 5-től esik a hőmérséklet Fotó: Pixabay

Összhangban suhanó korcsolyák, egymásba kapaszkodó kezek és hatalmas mosoly nap mint nap: Patai Mara és Gombos László videója most felrobbantotta a TikTokot. A 76 éves pár immár 10 éve, szinte mindennap kimegy a Városligeti Műjégpályára, hogy táncoljanak, a nézők legnagyobb örömére.  Ide kattintva további részleteket olvashatsz.

Patai Mara és Gombos László Forrás: YouToube/László Gombos

Minden évben vannak olyan változások, amiket érdemes szem előtt tartani a különböző korcsoportoknak, így a diákoknak, nyugdíjasoknak vagy éppen munkából élőknek. De 2024 januárjától most olyan változás is életbe lép, ami mindenki életét befolyásolja. Csok, kötelező üvegvisszaváltás, nyugdíj: fontos változások januártól, megmutattuk a részleteket. Ide kattintva további részleteket olvashatsz.

Új év, új kihívások Fotó: Shutterstock.com

 





 





Ezeket olvastad már?
Rémisztő alakot fotóztak a Nap felszínén az európai űrszondák

Rémisztő alakot fotóztak a Nap felszínén az európai űrszondák

A hétvégi időjárásban nem lesz köszönet: Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki

A hétvégi időjárásban nem lesz köszönet: Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki

Megpróbálták kifosztani, véletlenül meggyilkolta a betörőt

Megpróbálták kifosztani, véletlenül meggyilkolta a betörőt

Szentkirályi Alexandra jelöltként is megoldotta, amit Karácsony Gergely főpolgármesterként sem tudott

Szentkirályi Alexandra jelöltként is megoldotta, amit Karácsony Gergely főpolgármesterként sem tudott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás