„A szívemet kitépték, és minden nap egy lélekromboló küzdelem” - Belehalt a reggeli rosszullétbe a 26 éves kismama





Az orvosok már nem tudtak sem a babán, sem az anyukán segíteni.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.01.30.
várandós rosszullét reggeli kislány édesanya

Egy várandós nő és szíve alatt hordott kislánya meghalt, miután Jess Cronshaw extrém reggeli rosszullétekkel küzdött - állapította meg egy vizsgálat.

Képünk illusztráció / Fotó: Pexels

Jess Cronshaw egy általános iskolában volt tanítónő. Amikor felfedezte a férjével, hogy várandós, nagyon boldogok lettek. Ám rövid idén belül rémálommá változott a kismama élete. A 26 éves nő heteken belül hyperemesis gravidarumtól, azaz a terhesség alatti túlzott hányingertől és hányástól kezdett szenvedni. Terhessége első hónapjaiban többször is beszélt a háziorvosával, aki rosszullét elleni gyógyszereket írt fel neki, és azt ígérte, hogy magától el fog múlni.

Figyelmeztették, hogy a gyógyszer károsíthatja a születendő gyermeket, de Jess állapota is egyre inkább romlott a javulás helyett. A családja napokon belül észrevette, hogy elcsendesedett és legyengült, befelé fordulóvá vált, és inkább fogyott, mint hízott. 

Az egyik nap miután édesanyjával, Sue-val bevásároltak a babának, együtt tértek haza. Jess paranoiás gondolatokat kezdett hangoztatni a munkásokról, akik kint üvegszálas kábeleket szereltek, és úgy gondolta, hogy feltörik a mobiltelefonját. Este 7 óra körül Sue észrevette, hogy Jess elhagyta a nappalit, ezért felment az emeletre, hogy megkeresse. A lányát akkor már eszméletlenül találta. 

Jess-t a Blackburn Királyi kórházba szállították, ahol Elsie-t sürgősségi császármetszéssel hozták világra, hogy megpróbálják megmenteni az életét. Négy nappal később Elsie aprócska testét Jess mellé helyezték, amikor elhunyt. Jess másnap hunyt el, miután az oxigénhiány miatt agykárosodást szenvedett. A vizsgálat szerint szándékosan okozhatta a vesztét. 

Jess a legcsodálatosabb anyukája lett volna Elsie-nek. Soha nem fogom tudni végignézni, ahogy az unokám felnő; ez teljesen összetört. A szívemet kitépték, és minden nap egy küzdelem és lélekromboló. Jess egy olyan személyiséggé vált, aki néha még a fejét is nehezen emelte fel a párnáról. Soha többé nem leszek egész

– nyilatkozta a kismama gyászoló édesanyja a Mirrornak. 





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás