Még ma érdemes elmenni tankolni, ha jót akarunk magunknak – Holnaptól jön a drágulás





Bekövetkezett az, amitől nagyon sok autós félt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.21.
Módosítva: 2023.12.21.
üzemanyag gázolaj benzin

Az utóbbi hetekben azt tapasztalhatták a gépjármű-tulajdonosok, hogy az esetek többségében lejjebb kúszott az üzemanyag ára, ennek pedig természetesen nagyon sokan örültek. Viszont közben mindenkiben ott volt bizonyos szinten a félelem is, hogy hamarosan beköszönt a drágulás – nos, most van egy rossz hírünk.

Emelkedik az üzemanyag ára / Illusztráció / Fotó: Török János /  Délmagyarország

A Holtankoljak.hu információi szerint december 22-től, azaz péntektől drágul a benzin, illetve a gázolaj literenkénti átlagára is, ráadásul több forinttal. Ez pedig azt jelenti, hogy mélyebben kell a zsebükbe nyúlniuk azoknak, akik holnap tankolni mennek valamelyik töltőállomásra – éppen ezért érdemes még ma elmenni.

A benzin és a gázolaj literenkénti átlagára is bruttó 4 forinttal emelkedik december 22-től: 1 liter benzin átlagosan 562 Ft-ba, 1 liter gázolaj pedig átlagosan 587 forintba fog kerülni a töltőállomásokon.

Azt még egyelőre nem lehet tudni, hogy jövő héten hogyan alakulnak az árak, de az biztos, hogy a drágulásnak nem örülnek az autósok, így most karácsony előtt ez a hír sajnos nem éppen olyan, ami jókedvet hoz.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás