Rágalmazással vádolják Meghan Markle-t, nem hiszed el, ki a felperes

Mégis tárgyalja a bíróság a korábban elvetett ügyet.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.11.29.
Módosítva: 2023.11.29.
királyi család Meghan Markle Harry herceg

Hoppá! Meghan Markle-t beperli a féltestvére, Samantha Markle amiatt, amiket a hercegné mondott róla az ominózus Oprah Winfrey-interjúban.

Meghan Markle
Fotó: AFP

Az 59 éves nő azt állítja, hogy a sussexi hercegné megrágalmazta, amikor azt állította, hogy egyedüli gyermekként nőtt fel, és nem is igazán ismeri őt. Meghan apjának legidősebb, előző kapcsolatából született lánya a nagy nyilvánosság előtt elhangzottak miatt már márciusban bírósághoz fordult, ám akkor elvetették az ügyét. Most viszont perújrafelvételt kért, amelyben 75 ezer dollárban (26 millió forint) jelölte meg a fájdalomdíj összegét.

Mióta Meghan hozzáment Harry herceghez, Samantha számtalan tévé- és rádióinterjúban szerepelt. Azt állítja, hogy húga elmondásával ellentétben gyermekkorukban közel álltak egymáshoz, gyakran segített neki a házi feladatokban, és közösen jártak vásárolgatni is – írja a Daily Mail

Miután Meghan sikeres színésznő lett, már nem volt ideje a nővérére, a kapcsolatuk meglazult, de Samantha szerint semmiféle viszály nem volt közöttük. Ám amikor Meghan randevúzni kezdett Harry herceggel, ellenségessé vált Samanthával és az apjukkal– áll a beadványban, amely szerint a hercegné szándékosan terjesztett hazugságokat róluk, amiért kártérítésre jogosultak.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás