Ettől minden romba dőlhet: Meghan Markle megnevezte a királyi családnak azt a két tagját, akik rasszisták voltak a gyermekével





A botrányairól híres házaspár még az Oprah Winfrey-nek adott interjújukban sokkoltak a rasszista vádakkal, már azt is tudni, kiktől érkeztek.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.11.26.
Módosítva: 2023.11.26.
Meghan Markle Károly király rasszizmus Harry herceg vádak

Meghan Markle és Harry herceg korábban azzal vádoltak meg valakit a királyi családból, hogy rasszista megjegyzéseket tett a fiukra, most azt állítják, hogy a megjegyzések két embertől származnak, és már azt is tudni, kik ők. 

Meghan Markle
Meghan Markle levélben árulta el a neveket Károly királynak – Fotó: AFP

Nagyon senkit sem kell emlékeztetnünk arra, hogy Sussex hercege és hercegnéje mennyire sokkolta a világot, amikor leültek Oprah Winfrey-vel egy minden családi szennyest kiteregető interjúra, és megnyíltak a brit királyi családban töltött időszakról. A beszélgetés egyik legmegdöbbentőbb állítása az volt, hogy a házaspár szerint a királyi család egy meg nem nevezett tagja aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy „mennyire lesz sötét” Archie herceg bőre, amikor megszületik.

Károly tudja, kikről van szó 

A vádak óriási felháborodást váltottak ki, és sokan követelték a pártól, hogy azonnal fedje fel, ki tette a megdöbbentő megjegyzéseket. Omid Scobie királyi író most azt állítja, hogy Meghan a királyi ház két tagját is megnevezte a Károly királynak írt magánlevelében.

A szerző hamarosan kiadja a királyi könyvét, amelyet az Amazonon a brit monarchia jelenlegi állapotának beható vizsgálataként jellemeznek. Scobie a könyvben mások mellett azt írja, Meghan azt állítja, hogy két családtag is rasszista megjegyzéseket tett a fiára. A könyv egy kiszivárgott példányában, amelyet a The Sun szerzett meg, az érintettek nevei még nem kerültek nyilvánosságra. A szerző azt állítja, hogy ő ugyan tudja a két nevet, de az Egyesült Királyságban hatályban lévő törvények megakadályozzák, hogy azokat nyilvánosságra hozza.

A király azt akarta, hogy Meghan finomítson az állításain 

Úgy tudni, hogy a leveleket, amelyeket Meghan Károlynak írt, még 2021 tavaszán küldték el, miután ő és Harry beszélt Opráhval. A király állítólag azt szerette volna, hogy menye elmondja, hogy szerinte nem volt szó előítéletről. A könyv november 28-án jelenik meg – írja a Mirror.





 





Ezeket olvastad már?
Tallós Rita: „Nagyon fogom imádni az unokámat!”

Tallós Rita: „Nagyon fogom imádni az unokámat!”

„Melltartó nélkül is még jó” – Nemazalány szexi fotója mindent visz

„Melltartó nélkül is még jó” – Nemazalány szexi fotója mindent visz

Mikó Viki csodát tett az ukrán háború traumatizált csöppségével

Mikó Viki csodát tett az ukrán háború traumatizált csöppségével

"Kikérem magamnak" – kifakadt a Házasság első látásra Bogija, tisztázta, mi van közte és volt férje között

"Kikérem magamnak" – kifakadt a Házasság első látásra Bogija, tisztázta, mi van közte és volt férje között

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás