RETRO RÁDIÓ

Összeomlott Meghan Markle testvére: Nem tudja felfogni, hogy húga ezt tette vele

Nem akart hinni a fülének Meghan Markle testvére, amikor kimondta a bíróság az ítéletet. Fel sem tudja fogni, hogy kishúga ezt tette vele.Megosztás
Szerző: sv
2023.03.31. 20:30
Meghan Markle oprah-interjú Harry herceg

Azt tudjuk, hogy Meghan Markle és anyja között nagyon szoros a kapcsolat. Többek között amiatt is költözött Harry herceg és családja Los Angelesbe, mert Meghan közel szeretett volna élni anyjához, és azt akarta, hogy a boldog nagymama figyelemmel követhesse unokái fejlődését és növését. Az is ismeretes, hogy édesapjával és féltestvérével már nem ilyen felhőtlen a viszonya. Sőt, úgy is mondhatnánk, hogy kifejezetten haragos. Meghan hercegné apja kifejezetten ellenezte lánya Harryvel való házasságát, gyermekeihez nem gratulált, és folyamatosan a médián keresztül üzengetnek egymásnak.

Meghan és Harry sok haragosra tettek szert

Nemrégiben Samantha Markle, Meghan Markle féltestvére tett feljelentést húga ellen, ugyanis álláspontja szerint Meghan megrágalmazta és nyilvánosan megalázta őt. A vádat több adatra építette fel, amelyek azonban nem bizonyultak elég erőseknek, ezért a bíró végül nem adott igazat Samanthának. A nő rendkívül csalódott lett emiatt, elmondása szerint ugyanis Meghan nyilatkozatai óta jelentősen csorbult a hírneve – írja a Mirror.

Samantha mintegy 60 000 font (kb. 26 millió forint) kártérítést követelt húgától arra hivatkozva, hogy súlyosan megsértette a becsületét a nyilatkozataival. Amikor 2021 márciusában Harry és Meghan a híres amerikai műsorvezető, Oprah Winfrey vendégei voltak, mindketten csúnya dolgokat teregettek ki a családjukról. Elsősorban az angol királyi családot célozták meg és vádaskodtak, de Meghan a saját udvarába is beleszemetelt. Rágalmazta az édesapját és nővérét is, akiket emiatt nagy gyűlölködésnek tett ki. Samantha rámutatott, hogy Meghan lejáratása több mint 50 millió emberhez eljutott, és ezt nem tűrheti szó nélkül. Meghan és Harry meneküléséről egy könyvet is kiadtak (Finding Freedom), amelyben szintén csúnya vádak érik Samanthát. A bíró erre azt mondta, hogy a párnak nem volt beleszólása abba, hogy ebben a könyvben mi jelenik meg, így emiatt Meghan nem büntethető.

 

Ezeket olvastad már?
Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás