„Közölte, hogy ne keressem, ő jól van” – Előkerült a négy hónapja eltűnt Csilla, aki alaposan megdöbbentette a lányát





Csillát négy hónapon át az egész ország kereste: kiderült, kár volt aggódni. A nő Németországban él, virul és esze ágában sincs hazajönni.



Megosztás
Szerző: IF
Létrehozva: 2023.11.15.
segítség kapcsolat eltűnés édesanya

Négy egész hónapon át aggódottak tömegek az interneten egy 42 éves édesanyáért, Bíróné Péntek Csilláért, aki augusztus 20-án tűnt el a németországi Gießenből. Az asszony egy idős beteget ápolt külföldön, az ő otthonából tűnt el. Lánya rettenetesen aggódott érte, egy posztban kérte az emberek segítségét. Sokaknak felkeltette az érdeklődését a rejtélyes eset, így több csoportban is megjelent eltűnésének híre. Az emberek és lánya legnagyobb meglepetésére Csilla végre előkerült, ám nem mindennapi mondanivalóval zárta a beszélgetést gyermekével.

Bíróné Péntek Csilla Fotó: Police.hu

Csilla a lányával napi szinten tartotta a kapcsolatot, minden nap felhívta őt telefonon. Eltűnése óta viszont senki sem tudta elérni, a telefonja ki volt kapcsolva. 

Eltűnése napján még beszéltem vele reggel, délután viszont már nem írt vissza az üzenetemre

– írta lánya a közösségi oldalon, azonban nem adta fel, felkereste édesanyja lakótársát, akit megkért, hogy nézze át az iratait, és próbálja megtalálni a munkaszerződését, hogy el tudja érni a céget, akinek dolgozott.

„Így találtam meg a céget, akinek dolgozott. Tőlük megtudtam, hogy édesanyám augusztus 27-én kórházba került, mivel a kórház szeptember elején kereste őket anyukám kezelési költségei miatt”

– folytatta, majd hozzátette, hogy ezután azonnal a rendőrséghez fordult segítségért, ahol megértő fülekre talált, viszont azt kérték a nőtől, hogy mindenképpen próbálja meg felvenni a kapcsolatot a kórházzal, ugyanis addig nem kereshetik eltűnt személyként.

A német–magyar konzulátustól sikerült megtudnom, melyik kórházban kezelték őt és a telefonszámot is. Felhívtam őket, viszont érdekes módon azt mondták, hogy nincs ilyen nevű betegük, sőt egyáltalán nincs magyar betegük

– írta.

Lánya teljesen értetlenül állt az egész helyzet előtt, főleg miután új információkat is kapott kint élő magyaroktól, miszerint látták az anyját egy buszmegállóban.

„Többen is megkerestek, hogy október 9-én látták anyukámat a Gießen Markplatz buszmegállóban. Nem tudom, hogy ebből mi az igaz, de nem adhatom fel! Bízom benne, hogy minden rendben lesz”

– mondta el korábban.

Csilla magyar hajléktalanokkal él Németországban Fotó: Facebook

Közel 4 hónap után végre előkerült a nyomtalanul eltűnt édesanya, azonban lánya egyáltalán nem azt a magyarázatot kapta, amire bárki számítana.

Kereste mindenki mindenhol, aggódtak érte sokan, közben Düsseldorfban élte világát a magyar hajléktalanokkal. Én is kerestem mindenhol. Lassan 4 hónapja egy telefont nem tudott ejteni. Legalább annyit mondhatott volna, hogy »helló, életben vagyok, nincs bajom«. Azóta beszéltem vele és közölte, hogy ne keressem, ő jól van

– tudatta lánya.





 





Ezeket olvastad már?
Karatemester bánt el a támadó medvével

Karatemester bánt el a támadó medvével

Megtaláltuk az újpalotai víztoronyház legrégibb lakóit - meséltek Budapest legmagasabb, fura lakóházáról

Megtaláltuk az újpalotai víztoronyház legrégibb lakóit - meséltek Budapest legmagasabb, fura lakóházáról

Napok kérdése és újra itt a káprázatos strandidő

Napok kérdése és újra itt a káprázatos strandidő

Itt a mérleg Karácsony Gergely ígéreteiről: nem tud mivel kampányolni, mert öt évig nem csinált semmit – a csődön kívül...

Itt a mérleg Karácsony Gergely ígéreteiről: nem tud mivel kampányolni, mert öt évig nem csinált semmit – a csődön kívül...

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás