Eltűnt édesapját keresi a népszerű magyar DJ





Közösségi oldalán kért segítséget a lemezlovas, akinek édesapja piacra menet tűnt el már négy napja.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.15.
Módosítva: 2023.11.15.
lemezlovas rendőrség eltűnt édesapa

Már a rendőrség is keresi a népszerű magyar sztár édesapját, akinek múlt szombaton nyoma veszett Zuglóban, azóta senki sem tud semmit a tartózkodási helyéről. Andrewboy nagyon aggódik eltűnt szülőjéért, bízik benne, hogy hatalmas követőtábora segítségével, megosztásaikkal minél hamarabb és minden sérülés nélkül előkerül szerette.

Andrewboy
A híres lemezlovas nem tudja, hol lehet édesapja Fotó: Facebook

A rendőrség is körözi a DJ eltűnt édesapját

Andrewboy nemrég ért haza egy ausztráliai útról, a kenguruk országában több fellépése is volt. A napokban pedig arról számolt be, hogy karrierje újra csúcson van, hiszen egymás után érkeznek a külföldi megkeresések. Most már szinte biztos, hogy januárban többet zenél külföldön, mint itthon: Spanyolországba, Thaiföldre és Németországba is hívták. De miközben szakmájában szárnyal, magánélete egy nap alatt összeomlott. A híres DJ édesapja ugyanis eltűnt, Instagram-oldalán is megosztotta a rendőrség körözési felhívását. 

Andrewboy
Fotó: Instagram

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Bugyi András ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 75 éves férfi 2023. november 10-én reggel egy áruházban vásárolt Zuglóban, a Nagy Lajos király útja és a Mogyoródi út kereszteződésénél, majd ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik. Bugyi András körülbelül 170 centiméter magas, őszes hajú. Eltűnésekor bordó baseballsapkát, bordó kabátot, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt

– olvasható az Eltűnt emberekért Facebook-csoport posztjában, illetve ITT, a rendőrség oldalán, ahol a körözés visszavonásáig érhetők el az információk. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 75 éves férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás