RETRO RÁDIÓ

Így tértek haza Bódi Gusztiék három hónap után Thaiföldről





Bódi Gusztiék idén is, mint minden évben elutaztak szokásos thaiföldi nyaralásukra. Elvonulásuk célja most is a pihenés és a megújulás volt. A pozitív változás szemmel látható a házaspáron, mert a 89 kint töltött nap után megfiatalodva, jó néhány kilótól megszabadulva tértek haza.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.03.14.
Bódi Guszti Bódi Margó Thaiföld nyaralás

A napokban tért haza a már hagyománnyá vált thaiföldi nyaralásukból Bódi Guszti és Margó. Idén a házaspár csaknem három hónapot töltött a mesés Thaiföldön. Ezúttal is rengeteg élménnyel gazdagodtak, melyről Guszti a Borsnak mesélt. 

„Az utazást leszámítva 89 napig voltunk kint, ebből 79 telt el aktív sportolással. Meg is lett a pozitív következménye. Ha nem csal a mérlegem, kilenc kiló mínusszal tértem haza. 

Az állóképességem és kondícióm is sokat javult, mikor kiértünk, egy fekvőtámaszt bírtam megcsinálni, most már az ötven is gond nélkül megy. Három hét után kezdtem el kardiózni, először csak tíz, a végére pedig már ötven kilót bírtam húzni. Rengeteget sétáltam, kocogtam és futottam. A 10-12 kilométerem mindig megvolt, összesen 2 óra tíz perc telt aktív mozgással naponta

 – mesélte boldogan.

Bódi Guszti és Bódi Margó
Fotó: Bódi Guszti

„Margó sokkal jobban odatette magát. Tavaly is sokat fogytunk, neki sikerült megtartania a súlyát. Most újabb három kilót veszített, pedig egyáltalán nem ez volt a célja. A családban mindenki egyetértett abban, hogy meg kell állnia, sőt egy kis hízókúrára fogtuk. A mi korunkban már nem szerencsés a hirtelen súlyveszteség, és nagyon csinos volt már így is” – mesélte Guszti, aki további részleteket is elárult.

Bódi Margó
Fotó: Bódi Guszti

„Igyekeztünk minél több helyre eljutni, és általában korán indult a komp, így erre nem jutott idő. De nem bántuk, csodálatos látványban volt részünk. Jártunk Bangkok úszópiacán, ellátogattunk a királyi palotáshoz is. 

Talán mégis a legnagyobb meglepetés az volt, amit Margótól kaptam. A születésnapom a megérkezésünket követően volt, befizetett egy közös hajózásra a Csaophraja folyóra. Elképesztő módon szervezte meg, mert a hajón a helyi táncosok autentikus thai táncot lejtettek nekem, és elképesztő ételek sorakoztak a svédasztalos kínálatban. Nagyon meglepődtem, de az meghatott, amikor még egy tortát is kaptam a feleségemtől. Szövegről is gondoskodott, azt íratta rá: Szeretlek Papókám, mindhalálig, örökké

 – mesélte az énekes, aki szeret kikapcsolódni, ám egy idő után már a család is nagyon hiányzik nekik. 

Bódi Guszti és Bódi Margó
Fotó: Bódi Guszti

Gusztiék hazaérkezése mindig nagy öröm, hiszen hosszú időt töltöttek távol a szeretteiktől. Természetesen a családtagok várták is őket izgatottan. 

„Az egyik unokám jött értünk a repülőtérre, otthon pedig vártak a gyerekek, az unokákkal. Az ölelésükben benne volt minden: a hiány, a szeretet. Látni a szemükben mindezt, leírhatatlan érzés” – mondta meghatódottan az énekes, akinek a barátok is nagyon hiányoztak.  

„Havonta két-három alkalommal vagyunk stúdióban, ezeket mindig sok megbeszélés előzi meg. Vártam, hogy újra közös élményeket éljek át a haverokkal. Ráadásul ahogy hazajöttünk, másnap már munkába álltunk úgy, hogy éjjel nem is aludtunk. Amennyire szükséges 2-3 hét lelazulni a kinti emberekhez, annyira gyorsan tudunk itt visszarázódni a nyüzsgő mindennapokhoz” – zárta a beszélgetést Bódi Guszti.  





 





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás