Családja körében távozott az édesanya, négy gyermeket hagyott hátra





Rosszul sikerült az anyuka műtétje, emiatt kellett elveszítenie a családjának.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.10.13.
Módosítva: 2023.10.13.
anyuka tragédia műtét

Az észak-írországi Derryből származó 32 éves anyuka életét nem betegség vagy baleset követelte, hanem a külföldi súlycsökkentő műtétet követő komplikációk. Shannon Meenan Browse feldúlt családtagjai körében lehelte ki utolsó lélegzetét.

Fotó: Pexels

A beavatkozás után Shannon alig tudott enni, és emiatt 18 hónapon keresztül lassan leépült, ez többször is szervi elégtelenséghez vezetett, ami végül a halálát okozta. Shannon a 36 éves férjét, Dont és fiaikat: a 14 éves Tiernat, a 7 éves ikreket, Dylant és Darraght, valamint az 5 éves Noaht hagyta hátra.

„Ideges volt. De ugyanakkor elhatározta, hogy ez olyasmi, amit meg akar tenni” – mesélte Don.

Shannon élete nem volt könnyű. Hosszú évek óta fogyókúrázott, de évente csak pár kilótól tudott megszabadulni. Az orvosok végül myopathiával diagnosztizálták, egy olyan betegséggel, amely az akaratlagos mozgást irányító izmokat érinti. Emiatt határozta el, hogy Törökországba utazik, ahol a legolcsóbb volt a súlycsökkentő beavatkozása.

„Azt mondtam neki, hogy számomra tökéletes, de támogatni fogom, bármilyen döntést is hoz. Csak azt akartam, hogy boldog legyen” – tette hozzá a gyászoló férj.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás