Többen csengőfrászt kaptak Szentendrén, ez az oka





Csengőszóra riadnak fel álmukból a szentendreiek. Egy fekete ruhás alak ólálkodik a sötétben és fürkészi, hova törhetne be. A lakók a feljelentést fontolgatják.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2023.09.06.
kamera környék Szentendre

Csengőfrász Szentendrén. Több lakó is beszámolt róla, hogy hajnalban csengőszóra riadnak. Elmondásuk szerint egy feketébe öltözött alak járja Szentendre utcáit és becsenget a házakhoz. A helyeik úgy vélik, hogy az ember azt próbálja felmérni, hogy hova lehet majd később betörni. A helyiek azt tervezik, hogy feljelentik a csengetőfantomot.

Szentendrén ólálkodik a csengetőfantom / Fotó: Google Maps

Szőlőfürttel takarta ki a biztonsági kamerát

Egy férfi egy nyilvános Facebook-csoportban számolt be róla, hogy a Szélkerék utca környékén egy nem túl jól szituált férfi éjjel fél háromkor becsöngetett hozzájuk. A biztonsági kamera felvételein látszik, hogy a fantom, miután észrevette a kamerát, egy szőlőfürttel próbálta kitakarni azt.

Kopogófantom a XV. kerületben

Nemrég hasonló esetről számolt be egy férfi az egyik újpalotai zárt csoportban, akihez egy különös kinézetű idegen próbált meg betörni a Fő téren. A férfi arra lett figyelmes, hogy kopognak, majd amikor kinyitotta az ajtót egy furcsa külsejű alak állt vele szemben. Elmondása szerint a betörő vékony testalkatú, kb. 170 cm magas körüli lehetett, és csapzott volt a haja. 

„Azt mondta, hogy Nikit keresi. Megmondtam neki, hogy nem ismerem, akit keres, és becsuktam az ajtót. Pár perccel később megint bekopogott”

– számolt be különös élményeiről.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás