„A lányom fekete karikákkal született a szeme alatt, nem tudtam, hogy ez halálos jel”





Életük legboldogabb pillanataiban érte a csapás a családot. Az orvosoknak sikerült megmenteniük a kislány életét.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.09.15.
kislány rák kórház

Egy gyermek érkezése minden család számára áldás, és ha a pici életnek bármi baja is esik, az maga a földi pokol. Leah Morgan terhessége egyszerű volt, miután világra hozta kislányát, Maggiet, három nappal később már haza is mehettek a kórházba. 

orvos, doktor, kórház, egészségügy, Shutterstock illusztráció
Képünk illusztráció / Fotó: PopTika / Shutterstock

Mindezt annak ellenére, hogy az orvosokat is zavarba ejtette, hogy Maggie csomókkal a testén és nagy fekete karikákkal a szeme alatt jött világra. Leah mindezt traumás szülésnek tulajdonította. Később, amikor visszamentek konkrollra az orvosoknak azonnal kezelésbe kellett venni Maggiet

„Szörnyű volt látni, ahogy a kisbabámat - aki még egy hetes sem volt - szurkálják és bökdösik. Azt mondták nekünk, hogy nem mehetünk haza, hogy átvisznek minket egy onkológiai osztályra, és készüljünk fel arra, hogy nagyon rossz állapotban lévő gyerekeket fogunk látni. Még akkor sem gondoltuk egy percig sem, hogy Maggie rákos lesz” – árulta el szomorúan Leah. 

A következő napok lesújtóak voltak. Maggie-t kétszer altatták el, miközben az orvosok további vizsgálatokat végeztek. Amikor mindössze 11 napos korában harmadszor is elaltatták, hogy Hickman-csövet helyezzenek rá, a szíve megállt. Az orvosoknak hat percig küzdöttek érte, hogy életben tartsák. Kiderült, hogy a szívén is csomók voltak, amelyek megterhelték azt. 

„Ugyanezen a napon közölték velünk, hogy Maggie-nek akut myeloid leukémiája van. Emlékszem, hogy a padlón lévő örvényeket bámultam, miközben az agyam kétségbeesetten próbálta nem feldolgozni, amit hallottunk. Megdöbbentem, nem találtam szavakat” – emlékezett vissza a szörnyű pillanatra az édesanya, aki a legrosszabb rémálmába csöppent. 

Szerencsére Maggie talpra állt, így elkezdtünk a kezelésére összpontosítani. A kemoterápia veszélyes egy hathetesnél fiatalabb csecsemő számára, de a szülők vállalták a kockázatot. Maggienek mindössze egy kezelésre volt szüksége, és három héttel később, közel egy hónapos korában végre hazamehetett a rák jele nélkül. 





 





Ezeket olvastad már?
"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

"Azt hittük, hogy földrengés van!" Felrobbant egy ház, egy ember meghalt a pusztításban

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Retteg a NASA: aggódnak, mit találnak a kínaiak a Hold sötét oldalán

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

Menczer Tamás: A baloldal külföldi megrendelések alapján belevinne minket a háborúba

„Lövöldözik felénk” -  Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

„Lövöldözik felénk” - Fegyveres férfi tartja rettegésben Üllő egy utcáját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás