Attól retteg az édesanya, rákja miatt nem láthatja felnőni kisfiát





Egy egész közösség fogott össze a másodjára rákkal küzdő édesanyáért.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.09.06.
Módosítva: 2023.09.06.
rák kisfia anyuka fájdalom

Egy évvel ezelőtt lélegezhetett fel egy édesanya, amikor legyőzte a mellrákot. A halálos betegség azonban nem sokáig hagyta annyiban a dolgot, nemrég lesújtó diagnózist közöltek az édesanyával. A 33 éves Kalie Bishop most attól retteg, hogy nem láthatja felnőni a kisfiát. 

kórház
Képünk illusztráció Fotó: Pexels

A nyáron álmatlan éjszakákat okozott a fájdalom a gyönyörű anyukának, ami jelezte, hogy visszatért a rákja, ezúttal áttétes formában. Ha pedig ez még mind nem lenne elég szívszorító az orvosok közölték a családdal: Kalie-nek kevesebb, mint egy éve van hátra. 

A helyi közösség azonnal akcióba lendült, és összefogott, hogy 50 000 fontot (kb. 22 millió forintot) gyűjtsenek magánkezelésekre, hogy kétségbeesetten próbálják megmenteni Kalie életét. Az összeget klinikai vizsgálatokra, sejtalapú immunterápiára, fagyöngyinjekciókra, vitamininfúziókra és magánegészségügyi ellátásra szánják. Kalie szerettei azt remélik, hogy a kezelések akár tíz évvel meghosszabbítják az életét, ami segíthet abban, hogy 12 éves fia „szebb körülmények között indulhasson el az életben”.

„El sem hisszük, hogy mindenki összefogott Kalie megmentéséért. Az egész környék összefogott, és ez annyira gyönyörű. Azt hiszem, ha így folytatjuk, tényleg megmentjük Kalie-t. Annyi reményt ad neki, hogy látja, milyen messzire mennek az emberek, hogy megmentsék őt. Tudjuk, hogy a rák nagyon sok embert érint, ez egy gonosz betegség, és ha mindenkinek tudnánk adományt gyűjteni, mindenképpen megtennénk. Mindenki másnak ez csak egy újabb történet, de Kalie a mi világunk” – nyilatkozta Kalie férje, Louis. 


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás