Ez a férfi 69 gyermek boldog édesapja, és még többet akar





Nem tud leállni, újabb gyerekeket szeretne a férfi.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.09.13.
Módosítva: 2023.09.13.
gyermek apa élet gyerek küldetés

A legtöbb ember számára az élet elképzelhetetlen gyermekek nélkül. Sokan úgy gondolják, hogy ez emberi lét egyik legfontosabb célja, hogy utódaink legyenek, akiket értékekkel ruházunk fel, és akiket boldog és sikeres felnőttekké nevelhetünk fel. Az átlagos családmodell szerint az emberek túlnyomó része legfeljebb három-négy gyermeket vállal, öt-hat gyereknél pedig már mindenki szeme kikerekedik. Kyle Gordy azonban mindenkin túltesz. 

69 babája született már a férfinak / Fotó: Pixabay /  Pixabay

A kaliforniai származású Kyle arra tette fel az életét, hogy olyan nőknek és pároknak segítsen, akiknek nem jön össze a gyerek. Különféle okok miatt rengeteg ember kényszerül meghozni azt a döntést, hogy spermadonor segítségével próbál megtermékenyülni, ehhez azonban nagy szükség van adományozókra. Kyle arra hívja most fel a figyelmet, hogy milyen fontos feladat is ez.

Kyle pedig bizony számon tartja, hogy hány gyermeke született. Tisztában van vele, hogy jelenleg 69 gyerek boldog édesapja, és további 8 már úton van. Ugyanakkor nem is szeretne leállni. Hiába nehezíti meg párkapcsolati életét: szentül hiszi, hogy ez a küldetése a Földön. 

A Mirror megtudta, hogy Kyle adományozói tevékenysége miatt nem talál barátnőt magának. Nemrégiben volt egy lány, akibe szerelmes volt, két hónap után azonban szakítottak, mert a lány arra kérte, hogy hagyjon fel az adományozással, erre pedig a 32 éves férfi nem volt hajlandó. 

Kyle elmondta, hogy az adományozáson kívül nincs szexuális élete, ám nagyon szeretné, ha rátalálna a szerelem. Azt is elárulta, hogy ha megismerkedne azzal a nővel, akit később feleségül is venne, akkor bizony hajlandó lenne kompromisszumokra, de legfeljebb olyanokra, hogy havonta maximum kétszer lesz donor, vagy a felesége beleszólhat abba, hogy kinek ad spermát. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás