Ennyi volt: szakított Al Pacino és fiatal szerelme. Mi lesz a babával?





Nagy port kavart a médiában, hogy pár hónapja ismét apa lett a 83 éves színészlegenda, Al Pacino. Nemrégiben érkezett az a hír, hogy neki és gyermeke anyjának, a 29 éves Noor Alfallahnak végleg elváltak az útjaik egymástól.



Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2023.09.07.
Módosítva: 2023.09.07.
terhesség szakítás Noor Alfallah

Ismét címlapokra került Al Pacino! Legutóbb júniusban került a sztár reflektorfénybe, miután robbant a hír: megszületett a színészlegenda és 29 éves barátnője, Noor Alfallah első közös gyermeke, Roman Alfallah Pacino. A románc sajnos nem bizonyult hosszú életűnek: nemrégiben bejelentették, hogy a legendás színész és fiatal kedvese különvált egymástól.

Al Pacino
Fotó: Faye Sadou

Ami az előzményeket illeti: a pár 2022 áprilisában kezdett kapcsolatba, és úgy tűnt, a nem csekély korkülönbség egyik fél számára sem jelent problémát. A fiatal nőt ennek ellenére rengeteg támadás érte, különösen, miután korábban már a Rolling Stones rockbanda énekes-frontemberével, Mick Jaggerrel is kavart, a rossznyelvek pedig még a 93 éves Clint Eastwoodal is összeboronálták, 2019-ben. A vádaskodók „aranyásónak” titulálták Alfallaht, aki csak a pénzes, idősebb férfiakra hajt. A megítélésén az sem segített, amikor a terhesség bejelentését követően Pacino állítólag DNS-tesztet végeztetett, mivel a kora miatt nehezen akarta elhinni, hogy még lehet gyereke, ráadásul bennfentes informátorok szerint a nő a terhesség egy későbbi szakaszában szólt csak arról, hogy babát vár.

Mindezek dacára a színész később örömmel és izgatottan tekintett az apaság elébe: mint mondta, egy baba érkezése mindig különleges érzés, hiába született már több gyermeke is (a színésznek egy lánya született Jan Tarranttól, a 33 éves Julie, míg egy ikerpárral, Oliviával és Antonnal Beverly D’Angelo ajándékozta meg).

A biztató hírek ellenére, amelyek a páros szerelméről szóltak, mégis arra jutottak nemrégiben a felek, külön utakon folytatják. Noor Alfallah kérvényt nyújtott be, annak érdekében, hogy övé legyen a kicsi felügyeleti joga, ugyanakkor szeretné biztosítani a veterán színészlegenda Pacino számára a láthatási jogot, illetve beleszólást a gyermek oktatásába, vallásába vagy épp orvosi kezeléseibe.

A Daily Mail az üggyel kapcsolatban felkereste Al Pacino képviselőit, hogy kommentálják az eseményeket, ám ezzel kapcsolatban egyelőre nem érkezett visszajelzés.





 





Ezeket olvastad már?
Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás