Napernyőt vittek az árnyékot adó „hűsítő sarok” átadására – a helyieknek 3 millióért nem jut...





A Pikó-féle Szigony utcai „minipark” átadásán az árnyékról is gondoskodtak a szervezők: vittek plusz napernyőket magukkal. Vélhetően ők is belátták, hogy a „miniparknak” csúfolt hűsítő sarkuk erre nem képes 3 millióért...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.07.
Módosítva: 2023.07.07.
fabodega józsefváros minipark

Hárommillió forintból csinált a Pikó-féle józsefvárosi vezetés egy „miniparkot” a Szigony utcában. Az általuk csak „hűsítő sarokként” nevezett fabodega arra lenne hivatott, hogy árnyékot nyújtson az ott élőknek, de mint azt a Metropol egy korábbi cikkében már bemutatta: ez sem jött össze. 

Pikóék túlárazott "miniparkja"
Íme, Pikóék többmilliós beruházása – napernyők nélkül használhatatlan (Fotó: Metropol)

Olyannyira nem, hogy a szervezők a „minipark” átadására plusz napernyőket vittek, ezeket aztán felállították a fabodega mellé és alatta üldögéltek. A Metropol munkatársai, akik maguk is kipróbálták a többmilliós beruházást, teljes szívből megértik őket, hiszen már tapasztalták, hogy Pikó hűsítő parkja minden, csak nem hűs. Az átadón készült képeket egy olvasónktól kaptuk, aki maga is teljesen ledöbbent az újabb józsefvárosi beruházáson. 

Napernyővel egészen elviselhető. Na, de nélküle? (Olvasói fotó)

A napernyős átadást azonban sokan nem látták szembejönni, vélhetően eddig még nem történt olyan a kerületben, hogy egy árnyékoló átadására további árnyékolókat vigyenek, hogy ne ájuljanak el a napon... 

Megadták az átadás módját, de talán a lufik helyett lemoshatták volna a járdáról a kutyapisit... (Olvasói fotó)

A közeljövőben még 5 másik ilyen „minipark” átadására lehet számítani Józsefvárosban. Az első, Szigony utcainál még a saját maguk által felállított minimum elvárást sem sikerült hozniuk, a „hűsítő sarok” szó szerint fapados lett, még szemetest sem szereltek bele. Pedig a korábbi ígéretekben még biciklitárolási lehetőség, információs pont, kutyakakizacskó-tároló, kutyapisilde és ivókút is szerepelt. Bízzunk benne, hogy a további „miniparkok” majd legalább árnyékot adnak, még ha extrákat nem is. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás