„Erős kisfiú vagy, meg fogsz gyógyulni” – a fél város szorít a magát leforrázó Tamáskáért

A kisfiú egy fazék forró vizet borított magára, amitől súlyos égési sérüléseket szenvedett.



Megosztás
Szerző: V.S.
Létrehozva: 2023.07.04.
égési sérülés várpalota gyerek

Mentők szirénájától volt hangos Várpalota egyik nyugodt, társasházas környéke hétfő (július 3.) délelőtt, miután az egyik lakásban egy kétéves kisfiú súlyosan megsérült. A Delta Hírek információi szerint a fiúcska leforrázta magát, a helyiek szerint az is elképzelhető, hogy véletlen magára húzta a forrásban lévő vizet.

A súlyosan megégett kisfiút mentőhelikopter szállította kórházba – Fotó: Pixabay (Képünk illusztráció)

Kiderült, hogy olyan súlyos égési sérüléseket szenvedett, hogy mentőhelikoptert is riasztottak a helyszínre, a gép a közeli sportpálya udvarán szállt le, majd azonnal Budapestre szállították a gyermeket. A lap úgy tudja, hogy a gyermek keze és lába sérült meg, később pedig a mentőszolgálat válaszában közölte, a helyszínről egy gyermeket súlyos égési sérülésekkel, légi úton vittek a területileg illetékes kórházba.

A kisgyermek gyógyulásáért most az egész város egy emberként drukkol, a helyiek szerint a kisfiú szülei gondos szülők, akik mindegyik gyermeküket féltve óvják és nagyon vigyáznak a két kisfiúra és az egy kislányra:

Nagyon jó szülők, ebben biztosak vagyunk. Ezért eszünkbe sem jut ítélkezni, mert abban biztosak vagyunk, hogy nem voltak felelőtlenek. Egyet tudunk csak: drukkolni nekik, hogy a kicsi minél előbb felgyógyuljon és hazatérhessen

 – szögezték le. 

Úgy tudjuk, hogy a kis Tamáska az egyik szülőjével volt otthon az eset pillanatában. A család egyik ismerőse kommentben jelezte: a kisfiú valóban véletlenül, szinte a pillanat töredéke alatt húzta magára a forró folyadékot. Hozzátette, hogy apukája próbálta elhárítani a katasztrófát, mert a férfi keze is megégett: 

Egy igazi apuka van ott vele, aki mindig mindenben mellette van. Véletlen húzta magára, és nem az ő hibájából, mert az apuka keze is megégett

 – szögezte le. 

Erős kisfiú vagy és apu mindig ott lesz veled

 – üzenték neki írásban. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás