RETRO RÁDIÓ

Megtette a vallomását a Maddie meggyilkolásával vádolt férfi: "Soha nem volt nagyobb az önuralmam"





Mindent elmondott, a levele pedig nyilvánosságra került.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.28.
Madeleine McCann gyerekgyilkosság Maddie McCann

Mint arról már többször is beszámoltunk, Madeleine McCann eltűnésének nyomozása újra fellendült, ugyanis a hatóságok fülest kaptak. Az első számú gyanúsított jó ideje már Christian Brückner, aki azon a környéken erőszakolt meg nőket és mutogatta magát kislányoknak, ahonnan a kis Maddie eltűnt. Most a férfi levélben tett vallomást. 

PORTUGAL-BRITAIN-CRIME
Fotó: AFP

Maddie a negyedik születésnapját várta, amikor 2007-ben nyomtalanul eltűnt. Portugáliában nyaralt a brit család, és azóta sem derült ki, mi is történt, a kislányt ugyanis az ágyából rabolták el, mialatt a szülők vacsoráztak. 

Az első számú gyanúsított Christian Brückner, aki börtönbüntetése felénél jár. Azért ültették le, mert megerőszakolt egy 72 éves amerikai nőt néhány mérföldre attól a helytől, ahonnan Maddie eltűnt. Emellett további három nőt erőszakolt meg, valamint két 11 éves kislánynak mutogatta magát. Egy kamionos szerint a férfit látták egy közeli víztározónál egy Maddie-re nagyon hasonlító kislánnyal. Ezért azt gondolják, hogy ő gyilkolta meg és dobta be a holttestét a víztározóba. A napokban hatalmas és költséges nyomozás indult meg, amelynek keretei között átkutatták a környéket és a víztározót, végül azonban nem találták meg a kislány holttestét. Ezen felbátorodva egy levelet írt, amelyben azt vallja, hogy ártatlan. 

"Senki nem tudja elképzelni, milyen az, amikor az egész világ azt gondolja rólad, hogy gyerekgyilkos vagy, pedig nem. Korábban azt mondták nekem, hogy az ügyészség le fogja zárni a Maddie-ügyet, mert egy kis bizonyíték sincs ellenem, és soha nem is lesz tárgyalást. Az ügyészek nem mondanak semmit a nyilvánosságnak, mert át kell adniuk az aktákat az ügyvédeimnek. Sok olyan anyagot tartalmaznak, amelyek megerősítik az ártatlanságomat. Szörnyet próbálnak belőlem kreálni, hogy félrevezessék az embereket, és elhitessék, hogy én vagyok a tettes. A kínzás, amelyen keresztül megyek, a legjobb  bizonyítékom. Ez Németország és nem Pakisztán. Ezt nem önsajnálatból írom: önbizalmam és önuralmam soha nem volt nagyobb. Ami nem öl meg, az megerősít. Állj fel, jobb napok jönnek" - adta közzé a Mirror.





 





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás