Szívszorító: kiskutyája napokig őrizte Ágnes holttestét





Az algyői asszonyt szombat óta keresték. Sajnos napokkal később kiderült: életét vesztette. Szeretett házi kedvence egy tapodtat sem mozdult mellőle.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.05.18.
eltűnt tragédia kutya elhunyt

Sajnos ismét a lehető legszomorúbb véget ért egy eltűnt asszony keresése: az algyői Ágnest szombat óta keresték nagy erőkkel. A 79 éves néni kutyájával indult el sétálni, azonban haza már soha nem tért. Eltűnését a lánya jelentette be, a keresésben nemcsak a rendőrök és több keresőcsapat vett részt, de számtalan megosztással a netezők is. Elsősorban a Tisza árterét fésülték át, itt szokott ugyanis az idős asszony sétálni kis kedvencével. A kutatás végül szerdán ért véget, ekkor pillantotta meg ugyanis a néni holttestét egy Tiszán csónakázó házaspár – ők értesítették a hatóságokat. 

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Az asszonyra csak napokkal az eltűnése után találtak rá Fotó: Pixabay.com

Az idős asszony lánya az interneten köszönte meg a keresők segítségét. „Köszönöm mindenkinek. Sajnos megtalálták édesanyámat, de már nem lehetett rajta segíteni!” – tudatta a tragikus hírt.

Alighanem egy baleset vagy egy hirtelen rosszullét vezethetett a tragédiához: az asszony eleshetett, és belecsúszott a folyóba. Hűséges és szeretett kiskutyája mindvégig mellette maradt, egy tapodtat sem volt hajlandó mozdulni mellőle, amíg rájuk nem találtak. 

Sajnos belecsúszott a Tiszába és kihűlt… A kiskutyája ott őrizte a parton…

– árulta el a Ripostnak Ágnes gyászoló lánya.

Mellette maradt a halála után is

Ez a tragikus eset is bizonyítja: a kutya a leghűségesebb állat. A szomorú történet azonban korántsem egyedi. Két évvel ezelőtt János és szeretett kutyusa, a hétéves Mackó indult sétálni egy zalai kistelepülésről, azonban soha nem tértek haza. A férfi teste szűk két hónappal később került elő a közeli gelsei hegyen. A János testét megtaláló férfi először egy haragos kutyára lett figyelmes, aki elszántan igyekezett megvédeni valamit. Kiderült: Mackó volt az, aki a jelek szerint már közel két hónapja hűségesen óvta elhunyt gazdája földi maradványait a dűlőn.

 





 





Ezeket olvastad már?
Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Friss fejlemények a Titán-tragédia kapcsán: ez állhat a háttérben

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Levideózták: rajtakapták a szexelő párt a parkban

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Csak két hetet adtak az édesanyának az orvosok: búcsúznia kell a gyermekeitől

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Lehetetlen feladvány: az emberek 90 százaléka elhasal rajta

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás