RETRO RÁDIÓ

Titokzatos zaklató tartja rettegésben az angyalföldi nőket

Az ismeretlen férfi kiszolgáltatott nőkre és kisgyerekes anyukákra utazik, többeket is követett az elmúlt napokban.Megosztás
Szerző: F.I.
2023.05.11. 20:00
Angyalföld zaklatás rejtély

Egy titokzatos alak tartja rettegésben Angyalföld lakóit. A hallottak alapján az ismeretlen férfi gyenge nőkre és kisgyerekes anyukákra utazik. Többen jelezték, hogy a férfi követte őket és csak akkor szállt inába a bátorsága, amikor megjelentek a helyszínen a hölgyek párjai is.

rejtélyes alak, zaklató, támadó, követi, Shuttestock illusztráció 1891212385
A rejtélyes férfi követi kiszemeltjeit Fotó: DedMityay/Shutterctock

Egymást figyelmeztetik a nők a XIII. kerületi csoportban. Többen ugyanis azt tapasztalták az elmúlt napokban, hogy egy rejtélyes férfi boltról boltra követi a fiatal nőket.

Tegnap írta valaki, hogy a Fiastyúk környékén követte őt egy alak. A mi házunkból is egy kismamát szintén ezen a környéken (patak, Béke, Jász) hosszan követte boltról boltra egy alak. Csak akkor tűnt el, amikor a férje érte ment

– írta az egyik csoport tag. 

Személyleírást is megadtak a titokzatos zaklatóról: egy 40 év körüli, sötét bőrű, hajléktalannak tűnő férfiről van szó. Fekete nadrágot, fekete felsőt és tornacipőt visel. Oldalán FILA táska lóg, és egy kifejezetten drága telefont használ.

„Egyszer egy hasonló alak leszólított a Fiastyúk villamosmegállóban. A postát kereste. Babakocsival voltam és épp mentem át a zebrán, furcsának is találtam, hogy pont engem szólított le” – tette hozzá egy kommentelő.

Nagyon sajnálatos, mert a környéken 2 általános iskola is van, ahonnan az önállóan közlekedő gyerekek tökéletes célpontok a kirablásra!

 – mondta el Tünde.

Nem csak a XIII. kerületben panaszkodnak a lakók a zaklatókra. Egy pesterzsébeti csoportban egy édesanya jelezte aggódva, hogy a lányát szerda délután, fényes nappal zaklatta egy férfi. A posztoló szerint a lánya épp az egyetemről jött haza, amikor sétálás közben egy autó lassított le mellette és útbaigazítást kért. A lányt a jó szándék vezérelte és segített a férfinek, elmagyarázta, merre kell mennie. Ekkor vette észre, hogy a sofőr nemi szerve kint van és magához nyúl, miközben a lánnyal beszél. A lány ettől megijedt és elszaladt a helyszínről, de arra emlékszik, hogy egy rosszabb állapotban lévő szürke autóval volt. A poszt szerint a sofőr teljesen jól szituált volt, normálisan beszélt és átlagosnak tűnt, egészen addig, amíg meg nem történt az incidens. Az édesanya aggódva figyelmeztette a pesterzsébeti lakosokat, hogy mindenki vigyázzon magára és családjára.

 

Ezeket olvastad már?
„Azok is megtörtek, akiknek sikerült kijutniuk” – megszólalt a több mint 100 ember életét követelő esküvői tűzvész egyik túlélője – Videó

„Azok is megtörtek, akiknek sikerült kijutniuk” – megszólalt a több mint 100 ember életét követelő esküvői tűzvész egyik túlélője – Videó

Mindenki szereti, ma ünnepeljük a világnapját

Mindenki szereti, ma ünnepeljük a világnapját

Ne higgy a naptárnak, teljesen megbolondult az időjárás

Ne higgy a naptárnak, teljesen megbolondult az időjárás

Zsebre tett kézzel jelent meg a bíróságon a kisbabát meggyilkoló férfi

Zsebre tett kézzel jelent meg a bíróságon a kisbabát meggyilkoló férfi

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás