RETRO RÁDIÓ

El akarta rabolni a 12 éves lányt a szegedi zaklató – ezt mondta az anyuka





Egy 12 éves kislányt követett, majd fenyegetett meg a férfi. Miután már egyszer elijesztették a kislány közeléből, nem adta fel a követését, és később a villamosra is utánaeredt. A kis Bellának az volt a szerencséje, hogy segítőkész utasok és egy határozott villamosvezető elzavarta a zaklatóját. Most a rendőrség keresi a férfit.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.03.26.
Módosítva: 2023.03.26.
zaklatás kiskorú megfigyelés Segítségnyújtás

Egy sötétebb bőrű 40 év körüli, pumukli hajú férfit keresnek Szegeden. A férfi ugyanis gusztustalan tettet hajtott végre, napokig figyelte és követte a 12 éves általános iskolás Bellát, majd a villamosról akarta elrabolni magával. A villamoson azonban nem járt sikerrel, és lezavarták a járműről. Most a kamerafelvételek és szemtanúk keresésével akarják elkapni a férfit.

A Szegeden közlekedő 2-es villamoson történt az incidens /Fotó: wikipedia / Mr. Furrier

A Bors napilapnak megszólalt Bella anyukája, Adrienn az incidensről és arról, hogy milyen lelki megterheléssel járt gyermekének a férfival való találkozása.

Hétfőn még csak követte a lányomat, aki egy osztálytársával tartott hazafele az iskolából. Bella, amikor észrevette, azonnal fel is hívott engem. Én szóltam egy környéken élő szülőnek, és akkor a nevelőapuka kiment a lányokhoz, hogy megvárja amíg felszállnak a trolibuszra. Ekkor eltűnt a férfi

– kezdte beszámolóját Adrienn a lapnak. Az ijesztő részletek azonban még csak ezután kezdődtek.

A jármű utasai összefogtak Belláért

Két napig nem hallották hírét sem a zaklatónak, ám csütörtökön, amikor Bella sajnos otthonfelejtette a telefonját, megint megjelent a férfi.

A szülők a villamosig kísérték a lányomat, akkor nem is látták sehol az őt követő férfit. Egyszer csak utazás közben azonban felszállt a járatra a férfi és ott is figyelte a kislányomat. Miután feltűnően pásztázta Bellát, több utas is a védelmére kelt és kérdezték, hogy ismeri-e ezt a figurát. Nekik is elmesélte a hétfőn történteket, és ezért a férfi és ő közé álltak, amikor a pasi elindult felé

– árulta el a kétségbeesett anyuka. Hozzátette, hogy ezután fenyegette meg a lányát az elkövető.

Azt hangoztatta a férfi, hogy el akarja vinni magával a lányomat, mert nincsen pénze.

Szerencsére azonban az utasok, majd a sofőr segítségével lezavarták a járműről a férfit, aki még dulakodni is kezdett a járaton. Adrienn elmondta a lapnak, hogy a lánya később sokkos állapotban szállt le, és amikor hazatért, akkor is nagyon ijedt volt még. Bele sem merünk gondolni, hogy milyen lelki traumaként érhette ez az incidens Bellát.

Szemtanúkat keres a család

Adrienn beszámolt róla, hogy a feljelentést megtették, illetve folyik a kamerafelvételek kutatása a férfiról. Az anyuka megkérte a lap munkatársát, tolmácsolja, hogy szemtanúkat keresnek az esettel kapcsolatban. Ennek a Metropol szerkesztősége is eleget tesz.

Aki március 23-án délután 16 óra után a szegedi 2-es villamoson utazott az állomás felé, és esetleg jelen volt az incidensnél, azt megkérjük, hogy jelentkezzen szemtanúként a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, hogy minél hamarabb elkaphassák a fiatalkorúakat zaklató férfit.

Az esettel kapcsolatban a Bors is felkereste a rendőrséget, amint válaszolnak a kérdésekre, cikkünket mi is frissítjük az információkkal.





 





Ezeket olvastad már?
Menczer Tamás: Már össze is gyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz

Menczer Tamás: Már össze is gyűlt a 20 ezer aláírás az EP-választásokhoz

Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

Eldördült a startpisztoly: Rekordgyorsasággal összegyűjtötte a budapestiek ajánlásait Szentkirályi Alexandra

Tisztességtelen és jogszerűtlen amit Magyar Péter elkövetett

Tisztességtelen és jogszerűtlen amit Magyar Péter elkövetett

Teljes káosz vár Budapestre a hétvégén, ezek az okok

Teljes káosz vár Budapestre a hétvégén, ezek az okok

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás