RETRO RÁDIÓ

Pedofil csapott le a 14 éves kislányra Cegléden





A ceglédi vasútállomáson az 50-es éveiben járó férfi egy 14 éves kamaszt molesztált.



Megosztás
Szerző: F.I.
Létrehozva: 2023.03.05.
Módosítva: 2023.03.05.
Cegléd kiskorú zaklatás

Egy roppant felháborító esetnek lehetett szemtanúja Vivien, a fiatal joghallgató. A lány TikTok-videóban mesélte el, hogyan mentett meg egy kislányt egy pedofil zaklatótól a ceglédi vasútállomáson. A kommentszekcióból kiderült: nagyon gyakori, hogy a nők fiatalkorban átélnek hasonló rossz élményeket. 

Vivien szerint fontos, hogy a szülők felkészítsék hasonló helyzetekre a gyerekeiket – Fotó: Metropol

Vidéki Vivien Szegeden él, viszont épp szüleit látogatta meg Szolnokon. A két város között mivel nincs egyenes járat, Cegléden szokott átszállni. Vivien édesapja, hogy megkönnyítse lányának az utazást, autóval elvitte Ceglédig.

Korábban értem oda és már a jegyemet is előre megvettem. Szép, napos idő volt, úgyhogy kint mobiloztam az állomás előtt. Akkor vettem észre nem messze tőlem a fiatal lányt a kutyájával

– kezd bele a mesélésbe. 

Nem sokkal ezután egy 50-es évei végén járó férfi jelent meg a lány mellett. Vivien először még azt feltételezte, ismerik egymást a lánnyal.

– Eleinte a kutyáról beszélgettek, a férfi is elmesélte, hogy neki is van kutyája, majd elővette a telefonját és képeket mutatott róla a lánynak. Majd arra kaptam fel a fejem, amikor a férfi elkérte a lánytól a telefonszámát – mondta el a Ripostnak a joghallgató.

Elmondása szerint a tini nagyon talpraesett volt, azonnal közölte a férfival, hogy ő még csak 14 éves, tehát nem fogja neki megadni a telefonszámát. 

– A lány még azt is elmondta a férfinak, hogy ő ezt mennyire gusztustalannak tartja. A férfi azonban nem hagyta annyiban a dolgot és elkezdte őt győzködni – magyarázta.

A fiatal lány ezután megkérdezte a férfitól, hogy mennyi idős, aki azt hazudta a kamasznak, hogy 35 éves. Épp hogy kimondta, azonnal ki is javította magát 31-re. 

Szemmel láthatóan az 50-es évei végén járó férfi volt, lehet hogy már a 60-as elején... A férfi még ezután is próbált vele beszélgetni, a lány hiába mondogatta, hogy ő még csak egy gyerek

 – idézte fel.

Ekkor Vivien úgy gondolta, hogy ideje közbelépni, mert ez akár rossz irányt is vehet, ezért odalépett a lány mellé.

– Amikor meglátott és nyugtázta magában, hogy a lány nincs egyedül, nagyon rövidre zárta a dolgot és el is búcsúzott – árulta el.

A legrémisztőbb ebben a történetben az, hogy ez bármikor és bárkivel megtörténhet és nagyon sok nő élt már át hasonlót. Vivien pontosan emiatt és igazságérzete miatt döntött úgy, hogy a jogi pályát választja. 

– Még nagyon az elején járok a tanulmányaimnak, így nehéz megmondani, hogy merre fogok szakosodni, azonban általánosságban a jogvédelem érdekel – részletezte.

Vivien szerint nagyon fontos, hogy felkészítsük a gyerekeinket is a hasonló helyzetekre. Az ehhez hasonló szituációkban a legnagyobb felelősséggel szerinte a környéken lévő felnőttek tartoznak.

Arra szeretném kérni az embereket, hogy járjunk nyitott szemmel és nyitott füllel. Ilyen esetekben pedig ne féljünk odalépni és megvédeni azt, akinek szüksége van a segítségünkre.

 





 





Ezeket olvastad már?
Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Fordulat a tragikusan elhunyt 8 éves kislány ügyében, komoly döntést hozott a család

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Nagypéntekre készülünk, fontos határidők is lejárnak

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Romhalmaz maradt az újpalotai ámokfutó után - egy fekete Mercedest keresnek

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Ordító szél és nyárias napsütés - két évszak találkozik húsvétkor

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás