A könnygáz sem állította meg a budai nyugdíjast, videón a Pesten óriásit eső világsztár...

Elképesztő történetek voltak a héten legolvasottabb cikkeink között, a budai „terrormamitól” a nagyot zakózó világsztárig és az elgázolt, ám nagyot küzdő hős magyar lányig.



Megosztás
Szerző: M. T.
Létrehozva: 2023.04.16.
top 5

Még  a könnygázra sem jött elő a budai terrornyugdíjas

E heti egyik legolvasottabb cikkünk arról szólt, hogy Mira nénit, a budai nyugdíjast nem lehetett megállítani: szuronnyal támadt egy tűzoltóra az a 80 éves asszony, akihez őrjöngése miatt hívtak mentőt. Mira elbarikádozta magát, még a könnygázra sem jött elő.

Az asszony a kapuját is elbarikádozta, holott már nem is az övé volt a ház – Fotó: Végh István

 

Hatalmasat esett a brit világsztár budapesti koncertjén, videóval

A legendás Jethro Tull angol rockegyüttes telt házas koncertjének utolsó perceiben történt meg a baleset a Budapest Kongresszusi Központban. Az 1967-ben alapított zenekar vezetője és fuvolistája, Ian Anderson számára  nem csak a nagy sikerű fellépése miatt maradhatott emlékezetes az este.... Óriási esését videó is megörökítette.

Egy kiskutya drámája a budai Várban

Kórházba került a kis Oreo, aki mérget evett a budai Várban. A szerencséje az volt, hogy a gazdája időben észrevette, hogy rosszul van a kiskutya, és nagypénteken is nyitva volt az állatorvosi ügyelet Budapesten, ahol azonnal ellátták a bajba jutott ebet.

Magához tért az elgázolt hős magyar lány

Az előzetes elvárásuknál jóval később tudták csak az orvosok felébreszteni Cserepes Erikát, aki cserbenhagyásos gázolás áldozata lett április 1-jén. A felvidéki magyar lány az életéért küzdött, miután kerékpározás közben elgázolták, majd a balesetet okozó sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott. A család számolt be a Metropolnak a szomorú történetről.

Hanyag villanyszerelő miatt halt meg a 10 éves Flóra?

Egy tragikus családi drámát is rengetegen elolvastak a metropol.hu oldalon a héten: nem ismerte el a felelősségét az 52 éves villanyszerelő, aki miatt meghalt egy tízéves kislány Hajmáskéren. A férfi újította fel a ház villamos hálózatát, pár nappal később a gyereket halálos áramütés érte a fürdőszobában, megrázta egy fémpolc...

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás