Fájt a háta a kétgyermekes Melindának: váratlanul meghalt a 34 éves nő





Az édesanya azt hitte, a hátfájását a menstruációs görcsök okozzák.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.04.28.
rákos édesanya

Egy kétgyermekes anyuka rákban halt meg egy évvel azután, hogy orvoshoz fordult hátfájással, amelyről azt hitte, a menstruációja okozta.

Fotó: GoFundMe

Melinda Kolodynski (34) csütörtökön hunyt el Sydney-ben, alig néhány héttel azután, hogy az orvosok elmondták neki, csak napjai vannak hátra. Az édesanya ebbe azonban nem akart belenyugodni.

„Ismét pár napot a párnák között töltöttem, zokogva, de itt az idő, hogy felálljak, leporoljam magam és harcba induljak, mert nem vagyok hajlandó még feladni” – írta a diagnózis után. A barátai is mind a küzdésre sarkallták, mint írták, nem bírnák elviselni nélküle ezt az életet.

Mielőtt Melinda meghalt, elmondta, hogy leginkább azt sajnálja, hogy nem láthatja felnőni két gyermekét. A szerető anyuka hátrahagyta férjét és két fiát, a hétéves Maximust és az egyéves Corey-t.

A család most a GoFundMe-n indított egy adománygyűjtést, amiből az asszony temetését és a felmerülő anyagi költséget tudják fedezni. A barátai a poszt alatt megígérték Melindának, hogy mindig vigyázni fognak a két gyermekére.

Melinda rémálma 2020-ban kezdődött, amikor tompa fájdalomra lett figyelmes a hátában, de azt hitte, csak a menstruációs görcsök okozzák. Fájdalomcsillapítókat szedett és élte tovább az életét. Két hónappal később azonban már elviselhetetlen erősségű lett a fájdalom.

„Este 11-re életem legrosszabb fájdalmát éltem át. Könyörögtem a férjemnek, hogy öljön meg, miközben a mentőautóra vártunk, annyira rossz volt” – mondta korábban. 

A mentősöknek sikerült tompítaniuk a fájdalmat, és kórházba szállították, ahol a CT-vizsgálatok három daganatot mutattak ki, az orvosok előrehaladott petefészekrákra gyanakodtak. A további vizsgálatok azonban egy sokkal ijesztőbb diagnózist tártak fel: ultraritka angiosarcomát, lágyszöveti vérrákot.

Sikertelen kemoterápiás kísérletek után Kolodynski asszonynak azt mondták, hogy egyetlen kezelési lehetősége egy fárasztó, 16 órás műtét, amelynek során eltávolítják a bélrendszerét, és sztómazsákkal kell majd élnie. De az utolsó pillanatban közölték vele, hogy a daganat túl nagyra nőtt ahhoz, hogy a műtétet el tudják végezni.

A múlt hónapban egy szívhez szóló Instagram-bejegyzésben árulta el, hogy palliatív ellátásban van. 

„Ahogy a mondás tartja, minden jónak véget kell érnie, és palliatív ellátásra jelentkeztem. A vizsgálati eredményeim nem voltak jók, és beletelt néhány napba, hogy összeszedjem magam, és felkészüljek ennek a szörnyű betegségnek a következő fejezetére” – írta akkor. „El kellett mondanom a fiaimnak, hogy az édesanyák nem mindig lehetnek velük, de az édesapjuk és a nagymamájuk majd vigyáz rájuk, én pedig örökre a szívükben leszek.”





 





Ezeket olvastad már?
Orbán Viktor: az európai emberek véleménye nem egyezik az EU háborúpárti vezetőinek véleményével

Orbán Viktor: az európai emberek véleménye nem egyezik az EU háborúpárti vezetőinek véleményével

Érdemes felnézned az égre már május első hétvégéjén: csodában lehet részed

Érdemes felnézned az égre már május első hétvégéjén: csodában lehet részed

Fejfájásra ébredt: néhány órával később meghalt egy 22 éves lány

Fejfájásra ébredt: néhány órával később meghalt egy 22 éves lány

Szörnyű tragédia: halálra gázoltak egy 5 éves kisfiút

Szörnyű tragédia: halálra gázoltak egy 5 éves kisfiút

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás