„Azt mondják, hogy folytatnom kell” – hasfájással kezdődött a rákos 9 éves lány küzdelme





Az egész családot lesújtotta a szörnyű diagnózis. Nem gondolták volna, hogy ekkora a baj.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.04.20.
Módosítva: 2023.04.20.
dráma rák kisgyerek

Egy Lexingtonban élő fiatal lány bebizonyította, hogy a lelkét nem lehet megtörni. Karsyn Matthews csupán csak 9 éves, de a mosolya éppen olyan ragyogó, mint a napsütés. 

kórház, sebészet, orvos, doktor, ápoló, operál, beteg, baleset,
Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay.com

Kezdetben emésztési zavarai voltak, majd sorban lettek más tünetei is. Az orvosoknak egy évbe telt, mire rájöttek, hogy a gyomorrák egy ritka formája támadta meg. A Midlansben élő Matthews emberek ezreinek a szívét ejtette rabul TikTokon megjelent videóival. 

„Azt mondják nekem, hogy vicces vagyok, meg ilyesmi, és azt, hogy folytatnom kell. Boldogsággal tölt el, hogy az emberek mellettem vannak, és hogy nem vagyok egyedül” – árulta el a kislány. 

Karsyn három kemoterápiás kezelésen volt túl, amikor tüdőgyulladást és egy fertőzést is elkapott. Mindennek ellenére tovább folytatta mosolyogva az életéért a küzdelmet. 

„Azt mondták nekem, hogy valami dezmoplasztikus kis gömbsejtes daganata van, és ez nagyon-nagyon ritka. Az Egyesült Államokban kevesebb mint öt embernek van ilyen típusú rákja. A rák önmagában nagyon ijesztő, ezért ha azt mondják, hogy a 9 éves gyermekednek ilyen betegsége van, az nagoyn ijesztő” – árulta el az édesanyja. 

Karsyn április eleje óta már otthon van, jelenleg abban reménykedik, hogy néhány héten belül részt vehet egy speciális rákműtéten, amivel végleg megszabadulhat ettől a szörnyű betegségtől, és remélhetőleg még nagyon sokáig mosolyoghat.

(VIA)





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás