Az egész élete megváltozott egy 10 éves kisfiúnak, miután szörnyű baleset érte

A legváratlanabb pillanatban csapott le a veszély az ártatlan kisfiúra. Az egész életét megpecsételte a sokkoló támadás.Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.04.01.
veszély Mexikó támadás kisfiú

Rémálommá változott a tengerparti kiruccanás egy brit család számára a mexikói Cancunban. Csupán öt perce volt a vízben a 10 éves kisfiú, amikor rettentő fájdalom hasított a lábába. Édesanyja csak annyit látott a partról, hogy három ember kell ahhoz, hogy kirángassák fiát a vízből.

kórház, sebészet, orvos, doktor, ápoló, operál, beteg, baleset,
Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay.com

A Colorado állambeli Dillon Armijot kettős csonttöréssel, kiterjedt idegkárosodással, valamint elszakadt inakkal és meniszkuszrepedéssel vitték kórházba, ahol négy napot töltött. Több műtéten esett át, és még annál is több kezelés vár rá. 

„Elmentünk a tengerpartra, és úszni akartunk, a hullámokban ugrálni. Öt perccel később, mintha egy cápa beúszott volna az egyik hullámba és megharapta a lábamat” – árulta el a kisfiú.

Családjával együtt hazatérhetett Dillon, hogy az Egyesült Államokba végezzék el az utolsó három műtétjét. Hamarosan elhagyhatja a kórházat, de a jövőben még számos fizioterápiás foglalkozáson kell részt vennie.

Családja abban reménykedik, hogy egyszer újra tud majd járni. Annak érdekében, hogy a megfelelő ellátást kapja adománygyűjtésbe kezdtek - írja a Mirror. 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás