RETRO RÁDIÓ

Elképesztő: Húsvéti csokitojás-diétára fogta magát az apuka





Egy 30 éves apuka gyermekkora óta különös diétát folytat. Étrendjének legnagyobb részét a csokoládé, és azon belül is a csaknem félkilós csokitojások teszik ki. Bármi mást szinte képtelen megenni.



Megosztás
Szerző: H.Á.
Létrehozva: 2023.04.10.
Módosítva: 2023.04.10.
csokitojás húsvét diéta

A 30 éves Ashley Kean saját bevallása szerint egy olyan speciális diétán van, amely miatt szinte kényszeresen eszik meg hatalmas mennyiségű csokoládét. Igazából mást nem is nagyon szokott enni, ha mégis, legfeljebb egy kis krumplipüré, puding vagy gyümölcs csúszik le az apukának.

A 30 éves apuka eddig közel 250 db csokitojást evett meg idén.
A 30 éves apuka csak idén már 250 darab csokitojást megevett (Képünk illusztráció) Fotó: Pixabay.com

A kétgyermekes férfi még kisgyermekként szokott rá erre a szokatlan életmódra. Eleinte más ételeket is kipróbált, de minden esetben öklendezni vagy hányni kezdett tőlük. Már az evés és az ételek gondolata is undorral töltötte el, annyira, hogy a zöldségekhez hozzá sem akart érni.

Felnőttként rengeteg orvosnál járt már különféle kivizsgálásokon, de minden esetben azt mondták neki, hogy fizikailag teljesen egészséges. A férfi ebből arra következtetett, hogy valamilyen pszichés problémája lehet, ami miatt kényszeresen, tonnaszámra kell egye a csokoládét.

A 30 éves apuka naponta legalább 3-6 félkilós csokitojást kell megegyen, hogy csillapítani tudja a kakaóbabból készül finomságok iránti vágyát. Az is különös, hogy a sok édességtől nem alakult ki cukorbetegsége, és nincs elhízva. 

Csillapíthatatlan a férfi csokoládé iránti vágya – Fotó (illusztráció): Vaskó Tamás

Nem túl izgalmas az étrendem, amit egyébként nem igazán élvezek. A családommal sehova nem tudunk elmenni enni, mert amit én ennék, az nem számít normális kajának. Ha kimozdulunk is, én legfeljebb inni kérek

– tudta meg a Daily Record, melynek azt is elárulta a férfi, hogy sokat eszik a félkilós csokitojásokból, és nagyon sokat is költ erre. Emellett az is kiderül a cikkből, hogy Ashley idén év elejétől áprilisig nagyjából 250 csokitojást evett már meg, ami legalább 330 fontnak, azaz kb. 150 ezer forintnak megfelelő mennyiség.

Hiába az orvosi vizsgálatok, ha így működöm, akkor valami biztosan nem stimmel, de nem tudok mit csinálni. Számomra már az is haladás, hogy a gyerekeinknek tudok főzni. Korábban már attól is rosszul voltam, ha csak megérintettem egy zöldséget.





 





Ezeket olvastad már?
Sokkoló, amit a bölcsődei dolgozók kapnak az újpesti városvezetéstől!

Sokkoló, amit a bölcsődei dolgozók kapnak az újpesti városvezetéstől!

Döbbenetes: 217 ember él egy házban ezen a bizarr településen

Döbbenetes: 217 ember él egy házban ezen a bizarr településen

Mennyire vagy művelt? 10-ből 9 ember nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Mennyire vagy művelt? 10-ből 9 ember nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Érdemes várni a tankolással: kedvező árváltozás érkezik a benzinkutakra

Érdemes várni a tankolással: kedvező árváltozás érkezik a benzinkutakra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás