Utolsó erejével küzdött, hogy még láthassa unokáját az orvosai hibájából meghalt férfi





Évekkel korábban diagnosztizálták a halálos betegséggel, de a kezelését mégsem kezdték el.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.03.23.
betegség édesapa kórház

Az egész élete megváltozhatott volna egy édesapának, amikor tizenegy évvel ezelőtt motorbalesetet szenvedett. Akkor ugyanis már a leletei alapján gyanús volt, hogy limfómája van. 

Fotó: Pixabay

Az orvosok azonban nem figyelmeztették a veszélyre, sőt további vizsgálatokat sem rendeltek el. Hat évvel később ugyan visszatért a kórházba, de ismét nem tettek említést a limfómagyanúról. Csak 2020-ban, amikor Corey egy étteremben összeesett és kórházba szállították, mondták el neki, hogy a gyomrát rákos daganat támadta meg.

„Az egyik orvos azt mondta nekünk, hogy apának már csak hetei vannak hátra, úgyhogy mindannyian eléggé össze voltunk zavarodva. Annyira nyomosztó volt” – zokogta lánya, Kayla Staff-Valastro a The Sunnak, majd hozzátette: „Minden nap beszéltünk. Ő volt a társaság lelke, nagyszerű hallgatóság volt. Örökre hiányozni fog”. 

Annak ellenére, hogy kiderült a betegsége, Corey már soha többé nem épült fel. Megkezdték a kezelését, de szerencsétlen módon megfertőződött a koronavírussal, ami miatt az orvosok magára hagyták a küzdelmében.

Kayla akkoriban éppen az esküvőjét próbálta megszervezni. Apukája a komplikációk ellenére tovább küzdött és képes volt oltár elé vezetni, sőt kilenc hónappal később megismerhette az első gyermekét is. Corey utolsó erejével küzdhetett azért, hogy még megpillanthassa unokáját, Sonnyt. A nagy találkozás után nem sokkal később elhunyt. Családja most dühös azért, mert az orvosok nem vizsgálták még ki időben a limfóma gyanúját. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás