Nádasdi baleset: azonnal a helyszínre sietett az elhunyt motoros nagyapja





Esélye sem volt a baleset túlélésére annak a 24 éves férfinek, aki csütörtök délután kamionnal ütközött egy motoron ülve. A mögötte haladó barátja kórházba került.



Megosztás
Szerző: KKP
Létrehozva: 2023.03.10.
baleset tragédia gyász halál

Halálos baleset történt csütörtök délután Nádasd térségében. Az egyik motorkerékpáron ülő 24  éves férfi a helyszínen meghalt. István szülei évekkel ezelőtt elváltak, akkor a nagyszüleihez költözött. A baleset után a rendőrök az áldozat bejelentett lakcímére mentek ki, a nagyszülőket értesítették István haláláról. A férfi nagyapja és nagybátyja azonnal a helyszínre sietett.

Fotó: Metropol Képünk illusztráció

A Ripost elérte István nagynénjét, aki különösen közel állt a fiúhoz. Judit szerint a fiatal férfi mindig felelősen motorozott, sosem száguldozott, és alkoholt sem fogyasztott, mielőtt nyeregbe ült.

Amikor kicsi volt, nagyon sokszor vigyáztam rá, és a kapcsolatunk később is erős maradt. Az édesapám ezért engem kért meg, hogy értesítsem a nővéremet, Izabellát a fia haláláról. Magam sem értem, hogyan voltam képes rá, össze kellett szednem minden erőmet

 – mondta Judit.

„István nagyon büszke volt a motorjára, arra, hogy ilyen fiatalon meg tudta venni magának. Engem is gyakran hívott, hogy nézzem meg, milyen szép. Mondogattam is neki, hogy úgy bánik azzal a motorral, mintha a barátnője lenne” – idézte fel emlékeit a nagynéni.

István nagyon büszke volt a motorjára Fotó: Facebook

A baleset úgy történt, hogy egy 26 éves horvát kamionsofőr egy teherautót szeretett volna megelőzni egy útkanyarban a 86-os főúton, Nádasd térségében. Amikor áttért a szemközti forgalmi sávba, összeütközött az éppen érkező két motorossal, Istvánnal és Dáviddal.

Információink szerint a kamionsofőr elismerte a felelősségét, és szeretett volna odamenni az áldozat családtagjaihoz, hogy bocsánatot kérjen, de a rendőrök erről lebeszélték. Az üzenetét viszont átadták a gyászolóknak.

„Hogy egyáltalán eszébe jutott a sofőrnek, hogy odamenjen az édesapámhoz, az mindenképpen egy emberi gesztus. Elhisszük, hogy a baleset neki is nagy tragédia, neki is nehéz lesz feldolgoznia. Nyilván nem szándékosan okozta” – fogalmazott Judit

A családban a közelmúltban több gyászeset is történt.

Két héttel ezelőtt az édesanyám húgát temettük el, négy évvel ezelőtt pedig a nagymamámat. Hogy most az unokaöcsémet is elveszítettük, az már túl sok! Már csak az emlékét őrizhetjük...

– csuklott el az áldozat nagynénjének a hangja.
 





 





Ezeket olvastad már?
A kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

A kormány üdvözli az üzemanyagárak újabb csökkentését

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Kiakadtak a lakók: a kaput berúgták, az üveget betörték - rendet követelnek Józsefvárosban

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat

Ez minden autóst érint: péntek helyett szombaton változnak az üzemanyagárak

Ez minden autóst érint: péntek helyett szombaton változnak az üzemanyagárak

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás