Lányainak, unokáinak, kutyájának élt a jakabszállási baleset áldozata – mély a gyász





Leírhatatlan űrt hagyott maga után a 66 éves Attila és 91 éves édesanyja, Edit néni, akik egy borzalmas balesetben vesztették életüket. Gyászolják őket a férfi lányai, unokái, de még imádott kutyája is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.08.
Módosítva: 2023.03.08.
baleset tragédia gyász

Már a helyszínen életét vesztette az a 66 éves dunafalvai férfi, aki frontálisan ütközött egy másik kocsival Jakabszállásnál vasárnap. Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta, hogy átsodródott a szembejövő sávba, ahol nekiment a szemből érkezőnek. Az ütközés erejét mutatja, hogy mindkét autó eleje csúnyán összetört. Hiába érkezett gyorsan a segítség, a férfi a helyszínen meghalt. 91 éves, vele utazó édesanyjának az állapotát sikerült stabilizálni, őt kórházba szállították, ám ott később életét vesztette ő is. A vétlen autó két utasa is súlyos sérüléseket szenvedett. 

Édesanyjával együtt vesztette életét Attila a jakabszállási balesetben – Fotó: Donka Ferenc

Nagyon szerették ismerősei

Ég veled, Attila! »Az ember halandó, de nem ez a legnagyobb baj. A baj az, hogy néha hirtelen-váratlan halandó, ez a bökkenő«.

– írta Attila egyik ismerőse, egy Bulgakov-idézettel búcsúzva. Az ismerősöket, a dunafalvaiakat sokkolta a hír, elképzelni sem tudják, mi történhetett, miért térhetett át Attila az autójával a másik oldalra. A férfit mindenki jószívűnek ismerte, úgy írják le őt, mint aki a lányainak, az unokáinak és imádott kutyájának élt. Erről tanúskodnak bejegyzései is a Magyar Vizsla Csoport Facebook-közösségben, ahol előszeretettel osztott meg fényképeket kutyájáról, ami az előkelő Sugóparti-Puttonyos Apród neved viselte.

A 66 éves Attila imádta a kutyáját

Lányai és unokái is gyászolják

Szörnyű tragédia! Egyfolytában arra gondolok: mi lesz most Attila imádott kutyusával?

 – kérdezte egy ismerős egy dunafalvai csoportban. 

Attila nagyon jó ember volt, a kutyusának élt

– írta egy másik ismerős. Mégis, a legjobban három kisunokáját szerette a férfi, velük töltötte legszívesebben az idejét. 

A lányaimat is nagyon-nagyon szeretem, de azt, hogy az unokáimat mennyire, azt elmondani sem tudom. Értük érdemes élni. Az a világ legszebb időszaka, ha velük lehetek

 – fogalmazott korábban Attila.

Tavaly ment el az édesapja

Attila a Finomposztó-Bajatex Vállalat volt dolgozóinak a Facebook-csoportjában osztotta meg tavaly júniusban a hírt, hogy édesapja 91 évesen elhunyt. Édesanyja, Edit néni szintén ott dolgozott éveken át, így az egykori kollégák is megrendülten állnak a borzalmas tragédia előtt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás