"Láttam és hallottam azokat, akik meglátogattak" - három napig feküdt kómában a magyar lány





Több, mint 30 ezren látták a TikTok-on azt a napokban közzé tett videót, amiben egy Zoe nevű lány meséli el, mit élt át, amíg kómában volt.



Megosztás
Szerző: K.D.R.
Létrehozva: 2023.03.11.
kóma kórház Földöntúli élmény TikTok

Zoe azzal kezdi videóját, hogy egy barátokkal töltött este során súlyosan megsérült, amikor egy mozgó autó hátuljára felugrott. Ahogy meséli: fél lábbal még fel tudott lépni az autóra, a másik lába azonban megcsúszott a földön, így beverte a fejét. A kórházban Zoe három napra művi kómába került, ami alatt különös élményei voltak – meséli a videóban.

Zoe a TikTok-on mesélte el megélését Fotó: TikTok / sacrisol.hu

Látta és hallotta is édesapját, amikor meglátogatta őt

Amikor kómában voltam, tudtam, hogy kik látogatnak engem és, hallottam, amit nekem mondtak

– kezdi beszámolóját a fiatal lány  a videóban. 

„Amikor az apukám bejött  hozzám látogatóba azt én úgy láttam kómában fekve, mintha egy sárga virágokkal teli mezőn sétáltam volna vele, majd az édesapám egy papírból felolvasott nekem egy szöveget. Amikor később a kómából felébredtem láttam, hogy ugyanolyan sárga virág van mellettem a kórházban, mint amilyeneket a mezőn láttam és volt mellette egy még ki nem bontott levél. Amikor kinyitottam, ugyanaz a szöveg volt benne, mint amit a látomásomban apukám felolvasott nekem" – meséli Zoe a videóan a megdöbbentő esetet. 

@sacrisol.hu egy kicsit többet ròlam. Kìnosnak èreztem felrakni de itt mi fèlelmeinkre nem hallgatunk tehát itt van x #spirituálisélet #telepátia #kómában #spirituálistanács #mindenenergia ♬ original sound - zoe🐉🧿🧚‍♂️

Nem csak azt látta, aki meglátogatta, de azt is aki gondolt rá

A beszámolót Zoe egy második videóban folytatta, amit már szintén megtekintettek több ezren. Ebben a videóban azt is elmondta a fiatal lány, hogy olyan ismerőseit is látogatóként látta kómában fekve, akikről tudta, hogy nem lehettek ott, mert nem tartózkodtak Bangkokban. 

„Olyan emberek is látogattak engem "álmomban", akikről tudtam, hogy nincsenek Bangkokban. Később rájöttem, hogy valószínűleg azért láttam őket úgy, mintha meglátogattak volna, mert sokat gondoltak rám" – meséli Zoe, aki a videóban azt is elmondja, hogy érdemes látogatni a kómában fekvőket és gondolni rájuk, mert éreznek, látnak és hallanak minket.

Sokáig nem tudta, hogy kómában volt

A videókra rengetegen reagáltak és sok kérdést tettek fel Zoe-nak, aki további videókban válaszolta őket meg. Itt derült fény arra is, hogy sokáig ő nem is tudott róla, hogy kómában volt a balesetét követően. Ez akkor derült ki számára, amikor sokkal később a szülei felhozták a témát. Addig ő úgy hitte, hogy a látomásait csak gyógyszerek okoztak, amit a kórházban kapott.

Amikor felkeltem a kómából, nem sokat gondolkodtam a történteken. Utána viszont körülbelül két évig azt hittem, hogy nem tudok meghalni, úgyhogy mindenbe belementem

– meséli videójában már nevetve Zoe. 





 





Ezeket olvastad már?
„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

„Valami megszállta” – Őrült módon próbálta eltünteti áldozatát a férfi

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

Most jött: szörnyű tragédia történt a Gyáli úton

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

49-szer mártotta bele a kést a férfi 10 közös gyermekük édesanyjába

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Szörnyekre panaszkodott a 3 éves kislány, sokkoló felfedezést tettek a szülei – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás