Elfogytak a szavak: Könyörög eltűnt fiának Szilvia, hogy térjen haza

A rendőrség is keresi az eltűnt fiatalkorú fiút. A csupán 17 éves Erik ugyanis péntek óta nem tért haza, és édesanyja Szilvia sem tudja, hogy hol keresse gyermekét, és haza tér-e egyáltalán valamikor.



Megosztás
Szerző: K. B.
Létrehozva: 2023.03.01.
keresés eltűnt üzenet édesanya

Nem kívánjunk senkinek azt a fájdalmat, amit Szerencsés Szilviának kell átélnie. A hölgy ugyanis 3 éves kora óta egyedül neveli kisfiát Eriket, aki február 25-én ismeretlen helyre távozott, és azóta egy rövid beszélgetést leszámítva semmit nem tud róla az anyukája. A fájó szívű édesanya azonban nem adja fel a reményt, hogy a fia haza fog hozzá térni.

Szerencsés Szilvia és fia Lakatos Erik
Eriket már napok óta nem éri el telefonon sem az édesanyja Szilvia /Fotó: Ripost

A megtört nő a Ripostnak mesélt gyermeke drámájának részleteiről és megkérte munkatársukat, hogy üzenhessen Eriknek a médiumon keresztül, a nő szavait mi is elhelyeztük cikkünkbe.

Szombat délután volt, én úgy voltam vele, hogy hétvége van, hagyj menjen bulizni, csak majd időben jöjjön haza. Azt mondta: "Jó anya hangosítsd fel a telefonodat, majd jövök". Azóta nem tudok róla mást, csak hogy hétfőn jött egy SMS tőle, hogy "Jól vagyok". Szerintem ezt nem ő írta, hanem az ismerőse, mert soha nem szokott SMS-eseket írni. Egyből felhívtam és sírva könyörögtem neki, hogy jöjjön haza, vagy mondja meg hol van. Ő meg kérdezte, hogy miért fontos hogy hol van? Mondtam neki, hogy fiatalkorú vagy, iskolába kéne menned. Ezután nem mondott mást, pedig biztos, hogy hallotta, amit mondtam neki

 - emlékezett vissza az édesanya, aki szerint fia be volt lassulva a telefon beszélgetés során, és azóta folyamatosan ki van kapcsolva a telefonja és nem tudja elérni.

Korábban mindig visszahívta édesanyját

Az édesanya szerint bár a fia ismerte a férfit, akivel elindult otthonról, most már nem biztos, hogy önszántából nem ad életjelet magáról a gyermeke.

Önként ment el vele, de nem tudom miért nem jött még haza. Azóta ki van kapcsolva a telefonja, nem tudom elérni soha. Tudja, hogy körözik és mindenhol keresik, de lehet, hogy valamiért nem jelezhet vagy sakkban tartják, vagy nem tudom

- mondta el a lapnak Szilvia, majd hozzátette, hogy lassan megőrül, ha gyermeke haza nem megy 

Elvágja most a kötelékeket a háta mögött, úgy érzem, mintha most elvesztettem volna a fiamat. Pedig ő mindig, ha rácsörögtem és nem értem el, akkor visszahívott, hogy: Anya jól vagyok, mindjárt otthon vagyok. Hallottam a hangján, hogy el van gondolkozva, maradni akart még, de olyan volt a hangja, mintha be lett volna lassulva, talán be volt bódulva. Nem vesztünk össze egyáltalán az eltűnése előtt, mi nagyon jó kapcsolatot ápolunk egymással. Nekem már az gyanús volt, hogy aki jött érte pali, az nem állt meg a kapunál, hanem messzebb parkolt le.

"Lépten nyomon együtt voltunk"

Erik február 23-án töltötte be a 17. életévét. Anyja szerint soha nem volt még olyan eset, hogy fia szó nélkül eltűnjön napokra.

Lépten nyomon együtt voltunk, amikor beteg lettem, akkor is végig itt állt mellettem. Annyival nyugtatom magam, hogy életben van és nem elrabolták, vagy kidobták Pesten az utcára koldulni.

A Riposttól kért segítséget az anyuka

Az édesanya reméli, hogy a Ripost cikke eljut a fiához. Szilvia elmondta, hogy nem bír megnyugodni és várja Erik hazatérését.

Nagyon várlak haza! Nincsen semmi baj! Minden rendben lesz itthon, az iskolát is tudod folytatni, ha akarod. Én se és senki más nem fog bántani. Ne tarts tőlem, lehet, hogy mérges vagyok, de sosem bántanálak.

- mondta az édesanya sírásba fakadva, aki arról is beszélt, hogy Erik és ő csak egymásnak vannak a világon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás