Rejtélyes körülmények közt tűnt el egy fiatal, furcsa helyzetben találtak rá

A férfi egy bevásárlóközpontba ment, majd nyoma veszett. Senki sem tudja, hogy mit csinált napokig… Sérülten került elő.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.18.
eltűnt kutatás kocsma rejtély

Egy 22 éves brit férfi, Nelson Newbery Kenyában, Nairobiban tűnt el. Napokkal később találtak rá, amint egy kocsmában sörözött az újdonsült barátaival. 

A fiatal családja nagyon bepánikolt, amikor a férfinek december 6-án nyoma veszett - írja az Independent. Newbery egyébként Nairobiban él és dolgozik, egyik kollégája szerint SIM-kártyát ment vásárolni mobiltelefonjához, amikor eltűnt. Egy bevásárlóközpontban még rögzítették a biztonsági kamerák, amint fekete pólóban, egy táskával a kezében sétált.

Newbery eltűnése hallatán édesapja az Egyesült Királyságból azonnal odarepült. Fia, amikor négy nap múlva rátalált a rendőrség különleges egysége egy kocsmában, Nairobi egyik külvárosában, vélhetően kábítószer hatása alatt állt. Azt, hogy a férfi miként keveredett a kocsmába és mi történt vele az eltelt napok alatt, egyelőre nem tudni. A rendőrség szerint a férfinek sérülések voltak a szeme alatt, kórházba vitték. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás