„Sokkban van a családunk” – Gyurcsányéknak üzentek a baleset után

Az óbudai baleset után a vétlen sofőr még mindig kórházban van.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.02.24.
Módosítva: 2023.02.24.
Gyurcsány Ferenc baleset

Csütörtökön kora délelőtt Gyurcsány Ferenc fia, Bálint a III. kerületi Hunor utca és Váradi utca kereszteződésénél karambolozott egy idős férfival. A balesetben a vétlen sofőr autója az oldalára borult, a 74 éves férfit a Katasztrófavédelemnek kellett kiszabadítania a járműből. H. Pétert súlyos lábsérülésekkel szállították kórházba, a kocsi pedig totálkáros lett. Fia a kórházból üzent, szeretne beszélni a baleset okozójával – írja a Ripost.

Fotó: Máté Krisztián

A baleset óta az egész családunk sokkban van

– kezdte Dániel, a sofőr fia, aki hozzátette, a család nem tudja megjavíttatni az autót.

„Aggódunk édesapám egészségéért és azért is, hogy mi lesz ezután. Apu az unokáinak él, de mivel totálkáros lett az autó, ezért nehezen tud majd eljönni hozzájuk.  Arról nem is beszélve, hogy komoly lelki traumát okozott neki ez az egész, így lehet, hogy vissza se mer majd ülni a volán mögé.”

Pétert továbbra is állandó megfigyelés alatt tartják:

– Édesapámnak eltört a szegycsontja. Ő már egészen fiatal kora óta mozgássérült, így közlekedni alapvetően csak autóval tud. Hiába volt bekötve, beverte a fejét. Tele van kék, zöld foltokkal. Félünk, hogy vérömlenyek keletkezhetnek, ami a szívére nézve is veszélyes, hiszen azt is műtötték. Jelenleg véralvadásgátlót adnak neki.

 

Fotó: Máté Krisztián

A család a lapon keresztül üzent Gyurcsányéknak:

Szeretnénk felvenni a baleset okozójával a kapcsolatot

 – mondta Dániel.

 Nem azért, hogy balhézzunk, hanem, hogy emberileg le tudjunk ülni egymással szemben beszélni. Emberek vagyunk, mindenki hibázik. Meg szeretném kérdezni tőle, hogy szeretne-e segíteni és elmondanám azt is, hogy miben tudna segíteni. Érdekelne, ő hogyan látja ezt a balesetet. Emberileg természetesen jól esne, ha bocsánatot is kérne édesapámtól, tőlünk.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás