RETRO RÁDIÓ

Friss részletek Gyurcsány fiának balesetéről: idős férfit szállítottak kórházba





A helyszínen megrázó fotók készültek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.23.
Módosítva: 2023.02.23.
baleset Gyurcsány Ferenc

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt: csütörtökön déltájban balesetet okozott Gyurcsány Ferenc Bálint nevű fia Óbudán, a Hunor utca és Váradi utca kereszteződésénél. A Ripost munkatársai a helyszínen tájékozódtak arról, mi történhetett.

Itt történt a baleset, még látszik a helyszínelők krétarajza Fotó: Ripost

A Ripost információi szerint ma kora délelőtt Gyurcsány Ferenc fia, Bálint a III. kerületi Hunor utca és Váradi utca kereszteződésénél karambolozott. A másik autót egy idősebb férfi vezette. A lap informátora szerint az egyik autó az oldalára borult. A helyszínre kihívták a katasztrófavédelmet is, végül a tűzoltók állították vissza a kerekeire a felborult járművet. 

Az autó jobboldalát találta el Gyurcsány fiának a kocsija Fotó: Ripost

A helyszínen egy mindkét oldalán megtört ezüstszínű Wagon R állt. 

A másik autó egy Skoda Octavia volt. Nagy sebességgel ment neki a Wagon R-nek, akkorával, hogy a kis autó megpördült és az oldalára borult. Éppen arra az oldalra, ahol a vezető, egy idős bácsi ült

– mesélte a Ripostnak a helyszínen egy szemtanú. Hozzátette: 

a bácsi ki sem tudott szállni, amikor kiemelték, akkor pedig a mellkasát fájlalta nagyon és arra panaszkodott, hogy rosszul van.

 Szerinte az Octavia vezetője volt a hibás, túl gyorsan érkezett a kereszteződésbe. Az abban ülő férfi – a lap információi szerint Gyurcsány Bálint – nem sérült meg.

A Ripost munkatársai a helyszínen találkoztak az áldozat unokaöccsével is, aki nem akart névvel, arccal nyilatkozni, de azt elmondta, hogy nagybátyja vásárolni indult, amikor balesetet szenvedett. Úgy tudja, a kórházban szegycsonttörést állapítottak meg. 

Látszik, hogy az autó a vezetőülés felőli oldalán csúszott. Fotó: Máté Krisztián

 

A rendőrségi helyszínelés és vizsgálat ad majd választ arra, pontosan mi történt. Az informátor, aki a környéken járt nem sokkal a baleset után, szintén úgy gondolta, hogy nem az idős férfi okozta a balesetet.

A baleset helyszíne Fotó: Máté Krisztián

A Ripost szerkesztősége felkereste a rendőrséget is, hogy kiderüljön, milyen baleset történt a III. kerületben, van-e már eredménye a vizsgálatnak és igaz-e, hogy egy ismert politikus fia is részese volt a történteknek. Az alábbi válasz érkezett:

„Megkeresésére tájékoztatjuk, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint 2023. február 23-án 12 óra körül a III. kerületi Váradi utca és Hunor utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött. Az egyik jármű vezetőjét a mentők kórházba vitték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. Az érintettek rokoni kapcsolatait illetően nem áll módunkban tájékoztatást adni.”





 





Ezeket olvastad már?
Eső, viharos szél, aggasztó előrejelzések érkeztek mára és a hétvégére

Eső, viharos szél, aggasztó előrejelzések érkeztek mára és a hétvégére

Itt a lista: több száz milliárdos adósság – Így tapsolta el Budapest pénzét Karácsony Gergely

Itt a lista: több száz milliárdos adósság – Így tapsolta el Budapest pénzét Karácsony Gergely

Orbán Viktor a frakcióülésen: Az európai parlamenti választást meg fogjuk nyerni

Orbán Viktor a frakcióülésen: Az európai parlamenti választást meg fogjuk nyerni

Vérfürdőt rendezett az edző: 7 éves tanítványát és szüleit is kivégezte – Videó

Vérfürdőt rendezett az edző: 7 éves tanítványát és szüleit is kivégezte – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás